Zwemschool Joke is een super fijne zeer professionele zwemschool waar onze zoon die niet in het reguliere zwemonderwijs tot zijn recht kwam zeer goed en vakkundig begeleid worden. Wij zijn zeer tevreden over zwemlerares Joke die op een leuke stimulerende manier de kinderen leert zwemmen. Waar nodig discipline maar ook veel ruimte voor plezier. Wij zijn meer dan tevreden!!
Geweldig hoe ze het doet met de kinderen. Gaan er altijd met veel plezier naar toe
Goede zwemles met goede persoonlijke begeleiding en persoonlijke communicatie
Zwemschool Joke staat voor deskundig zwemonderwijs waarbij oog is voor de individuele leerbehoefte van het kind. Zwemschool Joke staat voor persoonlijke aandacht, vlotte en heldere communicatie tijdens de zwemlessen en daarbuiten. Daarnaast wordt de nodige humor gebruikt tijdens de lessen en mogen ouders gedurende elke les aan de rand van het zwembadmeekijken om de ontwikkeling van hun kind te volgen.
Kindgerichte zwemles afgestemd op mogelijkheden
Joke gaat heel goed om met de kinderen, is streng maar rechtvaardig en geeft veel complimenten als ze hun best doen.
We zijn gefwoon heel erg tevreden Duidelijkheid en structuur zijn top, net wat de kinderen nodig hebben
We zijn gewoon heel erg tevreden
We zijn heel tevreden over de zwemlessen
De lessen zijn super, accomodatie nog beter na starten eigen zwembad. Kleine groepjes, veel perfecte aandacht voor het bijzondere kind. Erg met ouders meedenkend
De lessen zijn super, accomodatie komt waarschijnlijk goed zodra joke haar eigen accomodatie heeft!
Onze beide zoontjes zitten hier op zwemles en wij bevelen zwemschool joke bij iedereen aan. Joke is zeer deskundig en geeft erg goed les. Elk kind krijgt hier de aandacht die het nodig heeft en natuurlijk ook verdient. Zwemschool joke is super!!
Een super juf en perfecte zwemlessen. Veel aandacht, kennis, structuur en oog voor het individu.
Joke is iemand die gevoel heeft hoe ze de kinderen individueel moet benaderen om ze te leren zwemmen. Er is een duidelijke structuur wat erg belangrijk is. Ze organiseert alles goed, voor broertjes/zusjes die meekomen staat er bijvoorbeeld een watertafel om mee te spelen. Er is een kinderstoel aanwezig. Gevoel voor detail!
Ik vind Joke erg vakkundig in de zwemlessen maar ook hoe om te gaan met kinderen met adhd/ autisme. Wij vinden het super fijn dat onze kinderen bij haar zwemmen
Mijn zoontje die het heel spannend vond om te gaan zwemmen, doet het super. Joke motiveert elk kind op de juiste manier en is duidelijk in haar instructies en communicatie. Ook met de ouders communiceert ze prettig en persoonlijk. De perfecte zwemschool voor mijn kinderen!
Super positief joke is altijd bereid mee te denken en zorgt voor een leuke zwemles voor de kinderen, duidelijk maar toch op een leuke manier. Joke ga zo door !