Prima ervaring na mindere ervaring bij laco
De accomodatie is wat minder maar hier wordt aan gewerkt. Maar de lessen zijn heel kundig en goed. Zwemschool Joke is heel duidelijk naar de kinderen waardoor ze weten waar ze aan toe zijn.
Accommodatie is verouderd maar ze zijn bezig met een nieuwe locatie. Over de lessen en zwemschool zelf heb ik niks dan lof!
Zwemschool Joke is een fijne zwemschool waar de kinderen in een klein groepje leren zwemmen. Ieder kind staat op zijn eigen manier centraal. En ze weet ook aan iedere kind de juiste individuele aandacht te geven en rekening te houden met ieder zijn problemen.
Heb juist vanwegen de zwemles naar Joke gewisseld en ben er erg tevreden over. Duidelijkheid, kleine groepjes en goede communicatie met de ouders na de les en ook de zwemscore laat duidelijk zien hoe de ontwikkeling is.
Ze leren snel en hebben plezier in de lessen. duidelijke informatie voor de kinderen. kleine groepjes dus veel aandacht.
Omdat het kleine groepjes zijn, krijgen alle kinderen voldoende aandacht. De communicatie met Joke ervaren wij als zeer prettig!
Heel kleinschalig, ontzettend goed gedifferentieerd, positief en zeer duidelijk gestructureerd en geïnstrueerd. Mijn zoontje vindt het ook leuk bij juf Joke en dat telt dubbel!
Goede begeleiding, kleine groepjes, veel aandacht
Heb nu mijn tweede zoon bij joke op zwemles en de ervaring is erg positief. Er word duidelijk en voldoende gecommuniceerd en ook persoonlijk na de lessen. Top, ga zo door.
Veel persoonlijke en individuele aandacht voor het kind. erg goede lessen!, Duidelijke structuur.
Geweldige omgang met de kinderen en voelt iederkind goed aan. Joke heeft alles in de gaten wat de kinderen doen. Ze ziet alles. Super zwemschool
Mijn zoon was bij de start niet water vrij. Joke had dit snel onder controle en gaf hem vertriuwen. Op maat geeft joke elk kind instructie op maat. Bijzonder om te zien dat er zes kinderen op eigen niveau een lesaanbod krijgen. Joke ziet elk kind. Na de les hoor je van joke hoe het ging. Mijn zoon gaat met plezier naar de zwemles. Er is een ontspannen sfeer waar hard wordt gewerkt
Super positief joke is altijd bereid mee te denken en zorgt voor een leuke zwemles voor de kinderen, duidelijk , streng maar rechtvaardig.
Fijne lessen met vlotte vooruitgang en de kinderen vinden het ook leuk, en dat is het belangrijkste.