Hiervoor gingen wij naar een bad in Zaanstad, ook netjes en verzorgd. Na er op geattendeerd te zijn dat in Purmerend ook een leuk zwembad is, zijn wij als gezin hier toch maar eens naartoe gegaan. Sindsdien,...als er gezwommen wordt, moet ik naar purmerend. Dit omdat er meerdere baden zijn, wat het speelgenot vergroot en het personeel en locatie netjes en goed verzorgd zijn.
Fijn zwembad jammer dat een behoorlijk buitenbad ontbreekt en we moeten uitwijken naar Volendam .
Weinig contact met juf of meester mogelijk, communicatie via coördinator maar alleen als kind langer dan gemiddeld over badje doet. Bij meerdere keren per week dus ook verschillende leraren die soms ook niet op één lijn staan voor wat betreft de vorderingen van het kind. Hoofd zwemzaken is een absolute held, zij denkt echt mee en is erg begaan.
Geachte mevrouw Funcke, Dank u voor het invullen van onze enquete en voor de mooie cijfers die u ons zwembad geeft. U geeft echter ook aan dat u het jammer vind dat er weinig communicatie is tussen de ouder en de lesgever. Ik zou hier graag wat uitleg over willen geven. Het klopt de de lesgever tijdens de lessen niet te spreken is. Dit komt omdat wij alle kinderen tijdens de 3 zwemlestijden alle aandacht willen geven. Als een lesgever tussen de lessen door met ouders in gesprek zou gaan, gaat dit af van de lestijd van de volgende groep. En dat vind geen een ouder prettig. Echter, u kunt ten alle tijden een contactmoment met de coordinator vragen. De coordinator heeft op de zwemdag zelf van uw kind telefonisch spreekuur van 15.00 tot 15.30. Ook kunt u een mail sturen aan ons hoofd zwemzaken, zij zal dan of zelf antwoorden, of de betreffende coordinator op de hoogte stellen en die zal dan contact met u opnemen. En daarnaast hebben wij gemiddeld iedere 6 weken kijkdag, waarbij de lesgever zelf kunt spreken. De data hiervan kunt u vinden op onze site. Voor wat betreft het verschil in onze lesgevers, wij streven als bad ernaar om een zo consequent mogelijke lijn te handhaven wat de lessen betreft. Echter, we werken met mensen en soms kan de beeldvorming ietwat verschillen. Maar onze doorstuur eisen zijn heel duidelijk en gelden voor iedere lesgever. Mocht u toch vinden dat er een groot verschil is, kuntu dit ook altijd met de coordinator of ons hoofd zwemzaken, Algreet Spiegelaar, opnemen. Ik hoop u hiermee wat meer duidelijkheid te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Marion Gevers.
Ga zo door. Jullie rusten nooit op jullie lauweren. Altijd komt er iets nieuws uit de hoge hoed. Ga zo door.
Geachte mijnheer Doderlein de Win, Dank u voor het invullen van onze enquete . Heel fijn dat u ons bad zo hoog waardeert. Wij zullen er alles aan blijven doen om uw hoge cijfers te blijven handhaven en hopen u nog lang als gast te mogen blijven verwelkomen. Met vriendelijke groet, Marion Gevers.
Ik vind het jammer dat je als ouders wordt verwezen naar tv schermen waarop je je kind vrijwel niet kunt zien, de schermen zijn te klein en ze doen het regelmatig niet. Ik vind dat er te weinig informatie wordt gegeven over de manier waarop er veiligheid wordt gecreëerd in het zwembad. Ik mis nog immer een goed buitenbad, het zou leuk zijn als er nog meer subtropische elementen bijkomen. De leraressen en leraren geven goed les en mijn dochtertje geniet van de zwemlessen.
Geachte mevrouw Oehlers, Dank u voor het invullen van onze enquete. Heel fijn om te lezen dat uw dochter zo van de zwemlessen geniet! Wij proberen ook om de lessen zo leuk en uitdagend mogelijk te geven. U geeft echter ook aan dat u het jammer vind dat u uw kind niet goed kan zien op onze tv schermen. De reden waarom het zicht van een redelijke afstand en voor een steeds korte periode is ligt in de privacy hoek. Niet iedere ouder vind het prettig dat zijn of haar kind volop in beeld komt. Omdat wij als bad echter ook begrijpen dat ouders wel iets van de zwemlessen willen zien zijn er tv schermen geplaatst die steeds van beeld verspringen.Daarnaast bieden wij gemiddeld iedere 6 weken onze kijlessen aan waarbij u in het bad de vorderingen van uw kind kunt bekijken en vragen kunt stellen aan de lesgever. En 2x per jaar (met de kerst en voor de zomervakantie) hebben we meezwem lessen. Hierbij mag er 1 ouder met de zwemles mee doen. Ook geeft u aan dat u vind dat er te weinig informatie word gegeven over de veiligheidsmaatregelen in ons bad. Zou u misschien willen aangeven wat u precies zou willen weten? Dan kunnen wij daar mee aan de slag. Ik hoop u hiermee wat meer duidelijkheid te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Marion Gevers.
Alle recreatieve baden beneden zijn geweldig maar ondiep dus men kan niet echt banen zwemmen beneden wel boven maar is wel koud water een 2 meter bad beneden zou top zijn
Een heel leuk zwembad.
Mijn kleinzoon zit op zwemles en is super goed !!!
Geachte heer/mevrouw van Laar, Dank u voor het invullen van onze enquete en de zeer hoge cijfers die u ons bad geeft. Wij zijn heel blij dat u zo graag naar ons bad komt en dat uw kleinzoon het zo naar zijn zin heeft op de zwemles! Wij zullen ons uiterste best blijven doen om uw beeld van ons te blijven handhaven. Met vriendelijke groet, Marion Gevers.
Fijn zwembad met veel mogelijkheden en vriendelijk personeel en, niet onbelangrijk, schoon!
Mogelijk op de website vermelden welke verenigingen gebruik maken van het zwembad, zwemverenigingen, triatlon, duiken etc. Ondanks soms het Hollandse weer een uitbreiding van de buitenmogelijkheden, bijvoorbeeld https://www.dreamstime.com/editorial-photo-water-playground-kids-playing-singapore-jurong-bird-park-image49286461. Leuk en veilig want er blijft geen laagje water staan
graag een buitenbad met duikplank svp!! dan hoeven we in de zomer niet meer naar volendam
Personeel in het restaurant kan wel wat enthousiaster. Ze doen hun werk goed, maar een glimlach zie je niet vaak.
Ik vind de zwemlessen massaal, het volg systeem is fijn, een keertje extra kijken/meezwemmen zou fijn zijn. Ik kan kwaliteit en deskundigheid moeilijk beoordelen, dat is een gebrek. Het is heel prettig dat je lessen kan inhalen etc.
Geachte mevrouw Weber, Dank u voor het invullen van onze enquete. U geeft hierin aan dat u graag extra kijk of meezwemlessen zou willen zien. Uit ervaring is gebleken dat de kinderen de kijk en meezwemlessen geweldig leuk vinden, maar dat er ook dan niet echt optimaal les gegeven kan worden. De kinderen zijn afgeleid en druk. Vandaar dat wij gemiddeld ieder 6 weken een kijkles hebben en niet vaker. Mocht u meer behoefte hebben aan informatie rondom de zwemles van uw kind dan kunt u altijd een gesprek (dit kan telefonisch of per email) met de coordinator aanvragen. Ook geeft u aan dat u de zwemlessen massaal vind. Ieder badje heeft ongeveer 10 a 12 kinderen. Onze lesgevers zijn getraind om aan deze hoeveelheid kinderen goed les te geven. Maar soms kan het voor een kind zelf wat te druk zijn. Wij hebben hiervoor onze Pinguin lessen. Dit zijn zwemlessen in kleine groepjes, maximaal 5 kinderen. Mocht u hier interesse voor hebben dan kunt u informatie over de tijden en kosten bij de receptie navragen. Ik hoop u hiermee wat geholpen te hebben. Met vriendelijke groet, Marion Gevers.
mijn dochter heeft regulier en pinguin zwemmen gedaan en bij beide verschillende instructeurs gehad. Er zit een wereld van verschil tussen pinguin en regulier en de instructeurs. 1 instructrice heeft het op zijn beloop gelaten en ons 3 maanden aan laten modderen totdat ze een nieuwe kreeg die het wel aanpakte. En toen mocht ze ineens binnen 2 maanden afzwemmen.
Ik vind alleen dat het erg lang duurt voordat kinderen mogen afzwemmen. Verder vindt ik het een prima zwembad.
Geweldig zwembad, alles erop en eraan, het is schoon. Prima , qua restaurant weet ik t niet, neem alleen een ijsje maar dat is ook prima.
De scores geven weinig inzicht. Als er weinig vooruitgang is, zou het fijn zijn om tussentijds om op de hoogte gesteld te worden. Wanneer een kind zijn laatste les voor de zomer zijn 15e les heeft, krijgt hij geen extra les en dus ook geen extra begeleiding. Dit terwijl dit dan juist gewenst is en ook buiten de vakanties geboden wordt.
Eerst keer dat ik hier met mijn kinderen ben geweest. Ik was echt zeer tevreden over de keuzes zwembaden die jullie hebben voor elke leeftijdscategorie. De hygiëne in dit zwembad is echt heel erg goed. Hoevaak ze niet langs kwamen om de vloeren schoon te maken. Geweldig! De toilets heb ik nog nooit zo schoon gezien waar dan ook. Yes! Ik ben zeer tevreden en ik kom weer snel terug!
Ik heb deze enquête eerder ingevuld en mijn tot dan toe, niet zo positieve ervaring gedeeld. Inmiddels heeft het zwembad contact met mij gezocht en gaat het allemaal een stuk beter, vandaar dat ik daarom deze enquête nogmaals invul. Bij deze wil ik aangeven dat ik het zeer waardeer dat mijn niet zo positieve ervaring, goed is opgepakt en ik voel mij serieus genomen en heb er vertrouwen in dat mijn zoon voor het eind van het jaar zijn A diploma behaald. Bedankt.
Leeghwaterpark 1
1445 RA Purmerend