Super leuk volgend jaar weer
Een dikke 10
Over het zwembad: veel te gladde tegels! Te weinig toezicht op wildwaterbaan
Klein peuterbad, geen glijbaan of leuke dingen voor kleintjes, ziet er op de foto leuker uit!! Verveelt snel, samen met het gezin lekker zwemmen zit er niet in met verschillende leeftijden
Gewoon geweldig.is een aanrader voor iedereen.
Super mooi park en zwembad
We hebben een prima verblijf gehad. Op naar volgend jaar!
mooi en goed vakantie adres, komen er al jaren en zullen blijven komen !
Super park! We komen zeker terug!
Heel mooi zwembad.Maar voor de kleintjes is er niet echt een zwembadje.
de kluisjes voor de spullen v.d.klanten, zijn niet voor iedereen duidelijk, hebben hulp nodig bij openen en/of sluiten.Voor het personeel lijkt het niet fijn om de hele dag op blote voeten te moeten lopen, door de doorloopplekken die met water staan, omlopen is niet mogelijk.benauwde ervaring gehad in de snelle draaigoot !gebotst tegen de muur(zere elleboog) kwam wel hulp van een badmeester.het trappetje naar de "warmwaterpot"is op een rare plek en veel te stijl.watertemperatuur is heel prettig !Het gebruik van shampo en douchschuim in de doorloopgang, maakt de vloer erg glad.Gevaarlijk !(douchen verplicht !)
mooi zwembad
Roggeslootweg 6