Prachtig mooi nieuw sfeervol zwembad met leuke link naar Texel
Veel haren en viezigheid in de kleedhokjes. En jammer dat de openeningstijd maar tot 19u is. En het water is erg koud. Voor de allerkleinste onder ons ismer niet echt een kinderbadje. Al met al vind ik het zwembad wat tegenvallen. Personeel nietmect aardig.
Fantastisch zwembad! Aan alles is gedacht!
Heel leuk zwembad met superleuke glijbanen, oa met banden en een wildwaterbaan.
een mooi park genoeg te doen alleen het zwembad veel ons erg tegen, het personeel was niet vriendelijk. het water was erg koud, de glijbanen zijn vooral voor de wat grotere kinderen.er is geen kinderglijbaan of een kinderbadje voor de kleine kinderen!
Modern, nieuw, interactief en voor alle leeftijden! Heerlijk zwembad
Fantastisch zwembad. Wat we echter wel een beetje misten is een ondiep pad voor kleuters. Nu is er de waterspeelplaats voor de kleintjes en daarna komt het diepe bad. Zit niets tussen in. Vonden ook het personeel wel erg streng, soms bij het botte af.
Van buiten heb je nog geen idee, eenmaal binnen met een fijn verloop door poortje, kleedkamers,voetenbad,douches: Wauw! Geen overdadige chloorwalm, heerlijke temperatuur, mooie lichtinval en fantastische glijbanen! Veiligheid staat voorop dmv toezicht en camera's, overal is aan gedacht! Tot in de kleinste details...wat onsj betreft het fijnste zwembad van NL...wij komen zeker nog een keer terug!
Heerlijke vakantie
Pracht week gehad voor herhaling vatbaar.
TOP
Wij zijn maar kort geweest maar hebben intens genoten op de Krim! De kinderen wilde niet naar huis. We komen zeker spoedig terug en ons verblijf zal dan zeker langer zijn.
Ronduit een prachtige aanwinst voor Texel.
Geweldig mooi park op een prachtige locatie!
personeel was wel vriendelijk ,maar ston vaak onderling wat te geinen via hun headsets. Vond de vloeren in de omkleedhokjes, het was die dag ook slecht weer, een ieder loopt dan wel met de schoenen aan tot in de hokje daar waar je later op blote voeten staat. Vond de info omtrent waar te staan om een band voor de glijbaan te bemachtigen niet echt helder!
Geweldige vakantie gehad! Maar 1 minpuntje. De tv stond in ons huisje onder het trapgat. Daardoor konden de kinderen savonds alles woordelijk horen in hun slaapkamers. (Het geluid trok naar boven) erg vervelend.
Roggeslootweg 6
1795 JV De cocksdorp