Filters

8

Eens wat anders!

We hebben ons bedrijfsuitje "mijn tent is tof" gedaan met als afsluiter een barbeque op de vuurschaal Het was een erg leuke ervaring en iedereen was enthousiast. We wilde eens iets doen wat we nog niet eerder hadden gedaan.. dit was de perfecte keuze.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke sfeer, leuke activiteit en lekker geluncht

We hebben met ons team het spel 'Wie is de Mol?' gespeeld. Het wordt leuk begeleid en uitgelegd. Vooraf ontvangst met koffie/thee en lekkers (en dat was echt lekker ook ;-)). De lunch was ook goed geregeld. Kortom een aanrader als je het van begin tot eind goed geregeld wilt hebben!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig ! !

Onze 40-jarige bruiloft gevierd bij Akkermans met familie en kennissen. Midgetgolf en doolhof in twee groepen gedaan, waar iedereen enthousiast over was. Vooral de midgetgolf is echt anders en leuk vormgegeven. De doolhof vonden de anderen dan weer heel speciaal. 's Avonds barbecue vanwege het mindere weer binnen. maar ook heel gezellig en goed verzorgd. Dagen nadien kregen we van iedereen te horen dat het een enorm gezellige en leuke dag was. We hebben nog wat muntjes over en dus komen we gegarandeerd nog een keer langs om nog een beetje na te genieten.

 • Aanbevelen? Ja
9

De kinderen van groep 8 hebben genoten.

Met mijn groep 8 heb ik samen met mijn collega een bezoek gebracht aan Akkermans. We hadden gekozen voor midgetgolf en het doolhof. Beide activiteiten vielen bij de leerlingen enorm in de smaak. Dit gold ook voor de lekkere poffertjes. Akkermans: Een aanrader voor een leuke dag met de klas!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Heerlijk ontspannen uitje

Van de ontvangst tot en met de afsluiting word je bij Akkermans hartelijk bijgestaan door een enthousiast team. Wij hebben een heerlijk ontspannen middag gehad, zowel binnen als buiten. Gelukkig zat het weer ook mee. Wij deden het spel "wie is de mol? " Dat viel wat tegen, mede doordat het doel voor enkele van ons niet duidelijk genoeg gemaakt was. Maar desalniettemin hebben we een plezierige dag gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede eerste ervaring op een leuke locatie

Ons eerste bezoek op deze locatie was uitstekend. Snelle en vlotte bediening, niets was teveel. Goed gegeten in een sfeervolle ambiance. Zeker de moeite om nog een te bezoeken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Luxe Paasbrunch

De Paasbrunch was echt een leuk uitje voor onze hele familie van alle leeftijden. De brunch was heerlijk, veel gerechtjes en vers gebakjen eieren. Lekker de ruimte om aan een grote tafel te zitten. Was sfeervol. Ook de activiteiten daarna waren leuk voor elke leeftijd. De piratengolf is erg leuk aangekleed en de doolhof is origineel met een puzzelactiviteit om er uit te komen. Zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig.

Paasbrunch (2 de paasdag) was super geslaagd, buffet zag er netjes, verzorgt en uitgebreid uit. Kleinkinderen hebben geweldig genoten, Samen met de paashaas op de foto en eieren zoeken en je kon je eigen laten schminken, helemaal leuk. Voor de kinderen was er dus genoeg te doen. Het weer was ook geweldig, na de brunch nog op het terras gezeten en kids in de speeltuin. Het was een super geslaagde paasmiddag! Zeker voor een herhaling vatbaar. En lekker dicht bij huis, op loop afstand. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele gezellige middag en avond gehad op een superleuke locatie!

Als organisator van ons jaarlijkse neven- en nichtenuitje kwam ik al snel Akkermans tegen tijdens mijn zoektocht naar een goed georganiseerd en voor-elk-wat-wils uitje. We hebben met elkaar een "sportieve" middag gehad met leuke activiteiten die voor iedereen - jong en oud, sportief of juist helemaal niet sportief - goed te doen waren. Het plezier stond duidelijk voorop. Activiteiten werden goed begeleid door een medewerker die tijdens het gehele uitje aan ons was verbonden. Na de activiteiten, genoten van een goed verzorgde BBQ waarbij de afspraak werd nagekomen dat we niets te kort zouden komen. Hierbij werden we bediend door vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuk om als opa en oma, gezellig samen te zijn met (klein)kinderen.

We hebben al eerder een Paasbrunch bij Akkermans gedaan, maar deze keer werden we toch nog verrast door de toegenomen kwaliteit van eten en drinken. Zeker meer dan genoeg en lekker. Natuurlijk is het het eerste uur ontzettend druk, maar er was voldoende personeel om het ieder naar de zin te maken. De kinderen konden lekker buiten spelen als ze dat wilden en wij konden lekker nagenieten op het terras in het zonnetje. Hierdoor is het voor ons als opa en oma ook leuk om alle kinderen en kleinkinderen goed met elkaar om te zien gaan en dat ieder het prima naar zijn zin heeft gehad. Gezien de reacties die wij kregen.

 • Aanbevelen? Ja
2

Nalatigheid naar de klant

Met Pasen hebben mijn ouders een “prijzige” lunch geboekt voor het hele gezin. Mijn ouders zijn allebei niet de jongste meer en hebben 3 uur lang op een klapstoel moeten zitten. Dit was echter niet vermeld van te voren en ook niet bij binnenkomst gezegd. Nu begrijpen wij best dat er met Pasen meer mensen geboekt zijn dan normaliter en dat daar er dan andere stoelen gebruikt worden daarvoor. Alleen had dit mijns inziens wel vermeld moeten worden! Er is net zoveel geld voor betaald als de mensen in de andere zaal die wèl op luxere stoelen zaten. Mijn man heeft de dag erna gebeld om te vragen waarom dit niet gecommuniceerd was en dat hij een klacht wilde indienen bij de bedrijfsleider. Maar die was er niet en het meisje aan de telefoon. Wist ook niet hoe ze moest omgaan met klachtafhandeling. En schoof de schuld in onze schoenen en zei dat we er om hadden moeten vragen. Ze zei dat ze nog ergens stoelen hadden staan. Dat is natuurlijk de grootste onzin. Als ze die hadden gehad, hadden ze die ook meteen kunnen gebruiken toch?! En alsof zij ineens ergens 15 luxe stoelen vandaan kunnen toveren. Wij zouden terug gebeld worden maar dat is niet gedaan. Mijn moeder heeft nog wel nog wel met iemand gesproken, maar ook hier weer geen water bij de wijn en weer de schuld in de schoenen van ons geschoven. Akkermans had ook een kleine coulance kunnen geven om mijn ouders op zijn minst nog het gevoel te geven gehoord te zijn. Schaam jullie diep Akkermans!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Ontzettend jammer dat jullie deze ervaring bij ons hebben gehad, Sigrid. Gelukkig hebben we jullie familie telefonisch ook gesproken en bracht dat meer duidelijkheid. Mocht er ooit een vervolgbezoekje komen, schroom dan die keer niet om gewoon een van onze medewerkers aan te spreken als er iets niet naar wens is. Als we iets op het moment zelf horen, kunnen we er meteen iets mee. We hadden graag andere stoelen neergezet. Als gasten ter plaatse niet met ons communiceren, maar achteraf wel geld terug willen zien, dan kunnen we daar helaas niet in mee gaan. Fijne dag!

10

Prima verzorgde team uitje

Mooie locatie, goede bediening. Vooraf om alles te regelen verliep keurig. goede communicatie en meedenkend. Op de dag zelf was alles keurig verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
8

We hebben een geweldig bedrijfsuitje gehad!

De afwisseling in de spellen en activiteiten waren goed opgezet. Ook het eten en de catering was super geregeld! We raden het zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

erg goed geregeld

super mooie dag gehad met 30 personeels leden het golfen was boven verwachting gaaf mede door de leuke instructeurs.Het sloepvaren was ook erg leuk bedacht leuke route in een mooi gebied. aan de Lunch en de borrelmand is niets aan te merken er was rijkelijk genoeg en van zeer goede kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
10

Ahoy- een fijn potje midgetgolf

Met een stralende zonnetje, was wel heel warm, de strijd aangegaan met de piraten. De overwinning was voor mijn dochter, revanche was het antwoord na een welverdiend koud drankje.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super leuke ervaring!

we hebbe met het bedrijf een escape room gedaan en lunch aansluitend. Alles was in de puntjes verzorgd. Aanrader om langs te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne dag gehad.

Jaarlijks personeelsfeest gevierd. Keuze uit Golf, Escaperoom, Pick&Mix. Collega's vonden het allemaal heel leuk. Eten met foodstands/trucks viel ook goed. DJ had wel wat beter gekund, bleef nogal hangen in categorie na een verzoekje. Anyway mocht de pret niet drukken, we hebben een geslaagde dag gehad.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig teamuitje

We zijn eerst ontvangen in het Grand café onder het genot van een drankje en een bittergarnituur (dat ging er wel in na een dag werken). Daarna zijn we met z'n allen naar buiten gegaan waar we naar onze escaperoom werden gebracht. We waren met een groep van 13 personen en werden daarom in 2 verschillende kamers gezet om tegen elkaar te strijden en in de kamer met elkaar te strijden. Het was een leuke en uitdagende escaperoom. Na ontsnapt te zijn uit de escaperoom was het tijd voor een drankje en BBQ. Dat ging er wel in na al die spanning en was ook zeer goed verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven verwachting!

De uitdaging om een gezellig uitje te beleven met het gehele gezin en uiteraard ook de kleinkinderen werd door Akkermans Leisure volledig uit handen genomen. De ontvangst begon met koffie en heerlijk gebak, het Midgetgolfen werd vooral door iedereen als sportief en uitdagend ervaren, de Escape Doolhof vergde helder nadenken van de teams en de Barbecue was van uitstekende kwaliteit waarbij een van de oudere kleinkinderen zich als Barbecue-Chef heeft opgeworpen én bewezen. Al met al was het een onvergetelijk moment, iedereen was er en heeft er van genoten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig genoten samen met ons team!

Precies wat we hadden verwacht volgens de Site. In verband met tijd konden we de wandeling van de Dintelse Gorzen niet doen omdat het anders te donker was. Na het opwarmen met Glühwein en Chocolademelk hebben we met de Huifkar een mooie tocht gemaakt langs het natuur gebied. Een aardige man die de tractor reed. Daarna een winterse BBQ op de Ofyr vuurschaal. Meer dan genoeg vlees en van goede kwaliteit. Bediening hartelijk en gemotiveerd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Genieten tijdens een compleet verzorgd dagje uit!

Super goed geregeld! Duidelijke offerte van te voren! Personeel denkt mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een aanrader voor jong & oud !

Afgelopen zaterdag een familiefeest gehad. Wat een leuke locatie waar voor een ieder wat wils was. Het doolhof spel was een leuk succes om samen met volwassen en kinderen te combineren! Aanrader! Het personeel was allemaal even vriendelijk en er was niks teveel gevraagd! Dank! Kwaliteit van het eten verdiend ook zeker een dikke plus! Heerlijk!

 • Aanbevelen? Ja
5

Prijsverhoging dagkaart golf

Ik vind de verhoging van 18,50 euro naar 26,00 euro voor een door de weekse dagkaart belachelijk veel. Ik snap niet waarop dit gebaseerd is.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je bericht, Hilde. Zoals ook vermeld op onze website kost een dagkaart inderdaad €26,- Dat is nog altijd een voordelige prijs als je het vergelijkt met andere 9 holes banen met 18 afslagplaatsen. Er is sinds 2023 geen onderscheid meer tussen een dagkaart doordeweeks of in het weekend. We begrijpen dat we een enkeling hiermee teleurstellen. We vinden het jammer dat het nu te duur voor je is geworden. We hopen dat je een fijne andere golfclub vind waar je weer met veel plezier tegen een prijs die aan jouw verwachtingen voldoet van golf kunt genieten.

9

Leuke activiteit met vriendelijk personeel

Als team building escape room gespeeld. Er leuk en goed georganiseerd. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was heerlijk en gezellig!

Heerlijke en goed georganiseerde brunch gehad met de familie. Er was veel variatie en alles was vers gemaakt. Ook werd er steeds goed aangevuld. Voor de kinderen was er genoeg te doen. Kinderen hebben het goed naar hun zin gehad. Personeel was vriendelijk en stonden klaar voor vragen. Voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Heense Molenweg 23

4655 TB De heen

0167-502621

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.