4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hadden deze woning gekocht omdat we graag wat kleiner wilde gaan wonen. De woning moest wel grondig worden opgeknapt en bestond bij de koop vooral uit een bonte verzameling van heel veel kleuren. Dat moest anders. We zijn ons gaan oriënteren en kwamen zo bij Decokay Steenwijk terecht. Daar kregen wij de mogelijkheid aangeboden om een interieurstyliste mee te laten kijken en ons te laten adviseren. Dit hebben wij toen gedaan. Enerzijds wat sceptisch omdat we eigenlijk nooit zo enthousiast zijn over die woonprogramma's waar een styliste dan alles regelt. En toen kwam Sylvi "onze styliste" zoals we haar toen noemde en daarbij werd mijn interesse voor woonprogramma's ook een beetje gewekt. Sylvi maakte een moodboard met bijpassend advies waar we beide enthousiast over waren en aan de hand van het moodboard hebben we kleuren voor op de muur uitgekozen. Mijn man en ik hebben niet altijd dezelfde ideeën en dat maakte het soms lastig en weken we erg af van het moodboard en daarbij passend advies. Maar "onze styliste" ;) leidde ons toch weer naar het moodboard en bijpassende plan terug. Hier hebben wij ons aan gehouden en zijn heel blij met het resultaat! Hoewel we het lastig vonden om dingen uit handen te geven hebben we ons er toch aan toegegeven en zijn wij erg tevreden met onze nieuwe woonkeuken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdens het verbouwen en opknappen van onze woning had ik best wel wat vragen hoe het verder moest met de aankleding. Met name wat raamdecoratie betreft. Ook wilde ik wel graag kleuradvies om alles mooi op elkaar af te stemmen en om het één geheel te krijgen. We hadden al wel een plattegrond en indeling laten maken door iemand, maar die moest als het ware verder worden in gekleurd. Doordat we uitgebreid advies voor de woon- en slaapkamers hebben gekregen geeft dat veel rust en kun je het afvinken op je to-do-list. Dat voelt goed en we zijn er dan ook erg blij mee. Door op internet te zoeken naar raambekleding kwamen we bij Decokay Steenwijk terecht. In de winkel zijn ze erg behulpzaam, gastvrij en nemen de tijd voor je. Het persoonlijke contact en dat ze je het gevoel geven dat je geen nummertje bent doet ons goed. Janneke heeft veel ideeën gegeven wat wij hebben uitgevoerd. Ze denkt goed mee. Is proactief en creatief. Leuk dat ze ook durft iets uitgesprokens toe te passen. Daar houden wij wel van! Het was heel prettig dat wanneer je iets aparts wil je daarin bevestig wordt. Wanneer jezelf vragen hebt met betrekking tot de inrichting zou ik zeker bij Decokay Steenwijk langs gaan en informatie inwinnen voor kleur- interieuradvies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een woning gekocht en vroegen ons af hoe de woonkamer het beste ingericht kon worden en welke kleur het leukste zou zijn op de muur. We wisten al wel dat we graag ensuite deuren wilden. Door een advertentie van Decokay Steenwijk die wij in de krant hadden gezien, wisten we dat zij interieuradvies konden geven. Daarop hebben we contact gezocht met hun interieurstylist Janneke. We wilden graag bevestiging van de ideeën die we al hadden en dat alles één stijl/sfeer zou uitstralen. We hebben het advies als heel positief ervaren. Het onderlinge contact was makkelijk en we vonden het erg leuk dat de kleur groen bevestigd werd. We wonen nu ontzettend fijn en gezellig. Het is echt ons huis. Warm en sfeervol. Bij Decokay hebben ze kennis van zaken en dat is erg prettig. Ze leveren goede kwaliteit producten en geven uitgebreid advies. De klik met Janneke was er al vanaf het begin en daarom hadden we er alle vertrouwen in. Ze is belangstellend, open, flexibel, makkelijk in de omgang en heeft een goed inlevingsvermogen. De combinatie van een vakspeciaalzaak en een interieurstylist is ideaal. Het is leuk om een professional mee te laten denken/kijken met de ideeën die je al hebt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een nieuw huis laten bouwen en over de inrichting hadden we al wel wat ideeën, maar wisten niet of we in de goede richting zaten met kleur en materiaal gebruik. Ook wilden we graag tips voor opbergruimte. Op Pinterest hadden we al wel wat inspiratie om gedaan, maar omdat er zoveel opties zijn was het moeilijk om een besluit te nemen. We wilden het in één keer goed doen en niet dat je naar een paar jaar weer moet. Het advies van Janneke heeft bevestigd dat we op de goede weg zaten. De indeling is nu heel prettig. Er is gevoel voor ruimte en voldoende opbergruimte. Het voelt echt als thuis. De rust en sfeer die het uitstraalt. Omdat we gewonnen hebben met een winactie zijn we bij Decokay terecht gekomen, maar voor mensen die iets anders willen is interieuradvies bij hen zeker een aanrader. Er hangt een gemoedelijke sfeer en je voelt je niet gedwongen om iets te kopen. Janneke heeft echt de tijd genomen om ons te adviseren, is rustig, vriendelijk en sociaal. Alle opties worden bekeken. Doordat we het moodboard mee hebben gekregen kunnen we gerichter zoeken naar items voor de verdere inrichting. Tastbaar en handig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij het bouwen van onze woning werden we erop gewezen dat we gebruik konden maken van de interieurstylist bij Decokay Steenwijk. Zij zou ons meer advies kunnen geven over het toepassen van kleur. De bedoeling was om eerst alle wanden wit te schilderen en misschien later een kleurtje. We zijn dan ook blanco het advies ingegaan. We zijn heel blij dat we toch advies hebben gekregen bij de kleurstelling. Hierdoor is er meer sfeer ontstaan in de woning. We hadden dit zelf nooit aangedurfd. Emile (eigenaar van Decokay Steenwijk) heeft ons geholpen bij de verbouwing van onze woning en op deze manier kregen we het over kleuradvies. Bij Decokay wordt je goed geholpen. De winkel ziet er professioneel uit en de medewerkers geven goede adviezen. Wij komen er nog heel vaak terug! Janneke heeft iets totaal anders geadviseerd dan we hadden kunnen bedenken of aandurfden en daar zijn we ontzettend blij mee. Wanneer jezelf niet weet wat je wil qua kleur, raamdecoratie of vloer stap binnen bij Decokay.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We gingen verhuizen en onze schilder attendeerde op het kleuradvies wat je bij Decokay kan krijgen. We wilden wat meer sfeer maar niet met veel kleurgebruik. We wilden het in één keer goed doen. Waarschijnlijk hadden we zelf iets met een neutrale kleur op de muur gedaan of een kleurvlak, maar dan zou het lang zo mooi niet zijn geworden als het nu is. Als we alles wit zouden doen dan zou dat heel kil worden, maar hoe krijg je gezelligheid zonder te veel kleur toe te passen? We hebben daarom het advies van Janneke als prettig ervaren, mede doordat het vlot is uitgewerkt. Zelf hadden we het niet kunnen bedenken een lambrisering op de wand aan te brengen. Er moesten in korte tijd veel beslissingen worden genomen en daarbij konden we dit advies goed gebruiken. Het resultaat is heel mooi geworden. Warmte en toch ook rust door zacht kleurgebruik. Ondanks dat Janneke ons niet kent is het knap dat ze in korte tijd een plan klaar heeft en snapt wat we bedoelen. Er worden direct stappen ondernomen. Ze houdt rekening met de wensen van de klant en heeft respect voor je eigen spullen. Wanneer je dezelfde vragen hebt wat betreft inrichting; zou ik adviseren om naar Decokay te gaan. Ik heb het als heel prettig ervaren ondanks dat ik het eerst niet had gedacht. Als je vooraf een plan hebt is het duidelijk hoe en wat je moet doen en kunnen je één voor één de stappen doorlopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We wilden wel eens wat anders met de woonkamer en de meubels die er in stonden. Na het lezen van een artikel in de krant en de gekoppelde winactie van DECOKAY heb ik een aantal foto’s ingestuurd en zijn wij de gelukkige prijswinnaars geworden! We hebben zelf al wel het één en ander geprobeerd te verander in huis, maar dat was het net niet. Ik kwam er zelf eigenlijk niet uit en dacht dat ook bepaalde meubels niet zouden passen. Doordat Janneke een plattegrond heeft getekend werd voor ons duidelijk wat er allemaal WEL in zou passen. Het advies vond ik ontzettend leuk! Een leuker prijs had ik niet kunnen winnen ! We hebben heel andere ideeën aangedragen gekregen. Iets wat we zelf nooit hadden gedurfd en nu toch gaan doen. Bijvoorbeeld een uitgesproken behang op de muur of een grote eettafel, maar ook het kleurgebruik in de meubels. We zijn ontzettend enthousiast geworden en zijn ook gelijk met het advies aan de slag gegaan. Janneke geeft hele andere inzichten, dat vindt ik leuk. Zelf blijf je vaak in je comfortzone en dit advies geeft een andere kijk. Het plattegrond, moodboard en de stalen neem ik overal mee naar toe. Ook voor de aanschaf van onze nieuwe meubels. Wanneer je met dezelfde vragen als ons rondloopt zou ik adviseren om een stylist van Decokay in te schakelen. Je krijgt veel handvaten en duidelijkheid over je inrichting. De woonkamer krijgt een heel mooie sfeer en alles past bij elkaar.

• Ervaring met: behang

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel advies, snelle levering en keurige montage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon super geadviseerd en netjes uitgevoerd. Kwaliteit moet nog blijken natuurlijk

• Kwaliteit N.v.t.
  • Ervaring met: vloeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn oprecht en tips advies voor wat betreft verf. Mooi, compleet assortiment, prettig om te kunnen sparren met de interieuradviseur. Mijn komplimenten voor het meedenken en invoelen van de 80+ ers onder ons. Kortom een winkel voor iedereen die opzoek is naar: kwaliteit, nieuwste trends, meedenken en service. Ik kom er graag!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was voor mij niet helemaal duidelijk welke stijl er bij mij paste en welke kleuren ik zou kunnen toepassen in onze woonkamer. Ook hoe ik eenheid kon creëren in de ruimte? Op internet had ik al wel wat ideeën opgedaan, maar vond het lastig hier een keuze in te maken. Janneke gaf aan dat zij een workshop zou gaan geven om hier meer inzicht in te krijgen. Van mijn huis wil ik graag een knus thuis maken voor mijn gezin en mijzelf. De workshop heb ik als heel prettig ervaren. Het is erg leuke om dit in een groep te doen en te praten over interieur. Janneke gaf hierbij goed advies. Ze had veel ideeën en dacht goed mee in de wensen die ik had. Het is voor mij nu duidelijk hoe ik eenheid kan brengen in mijn woonkamer/keuken en welke stijl bij mij past. De kleur van de muur in de keuken hebben we uitgekozen en ook voor de muur achter de kachel hebben we leuke tips voor gekregen. Ik ben geïnspireerd en gemotiveerd om met dit plan aan de slag te gaan. Bij Decokay Steenwijk heb ik al eerder goede ervaringen gehad, met de service en advies. Het is prettig dat er ook iemand in de winkel beschikbaar is die je advies kan geven over kleur, maar ook over inrichting. Decokay is van alle markten thuis (verf, behang, gordijnen, vloeren e.d) Janneke neemt je persoonlijke wensen mee in haar advies en luistert naar wat je wil en geeft op maat gemaakte adviezen. Als je niet weet welke kleur je moet gaan toepassen of wat je verder met je inrichting wil is het zeker de moeite waard om aan deze workshop mee te doen. Het was tot in de puntjes verzorgt met voldoende hapjes en drankjes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij het bouwen van een huis moeten er nieuwe uitgangspunten worden bepaald. Wij wilden graag wat meer richting hebben bij de kleurstelling voor ons nieuwe huis. Door het lezen van magazines en om me heen kijken bij diverse winkels had ik al wel wat inspiratie opgedaan, maar nog geen duidelijk plan van aanpak. Ik leek me prettig om hier in begeleid te worden zodat we weten wat de vervolgstappen zijn en dat het straks mooi wordt. Een duidelijk plan geeft rust. Vanuit dit advies kunnen we nu verder dingen uit gaan zoeken en bepalen zoals de indeling (wanden) en de keuken. Bij mijn ronde langs diverse winkel, op zoek naar een PVC vloer, ben ik Decokay Steenwijk binnengestapt en daar werd mij gewezen op interieuradvies. Janneke heeft hier goed bij geholpen. Ze luistert naar je wensen, geeft goed advies en komt met verrassende dingen. Zonder dat gezegd wordt ,,dat moet het worden”. Ze is daarin erg ontspannen. In eerste instantie had ik een vraag over PVC vloeren en uiteindelijk heb ik een uitgewerkt kleur- en materialen plan gekregen. In de winkel hangt een relaxte, gezellige sfeer. De medewerkers zijn erg behulpzaam en het assortiment is compleet. Als het er niet is wordt er uitgezocht of ze er aan kunnen komen. Ik heb er echt zin in om dit plan uit te gaan voeren. Het is verstandig wanneer je niet weet welke stappen er moeten worden genomen bij het bouwen van een huis advies in te winnen bij Decokay Steenwijk.

• Ervaring met: vloeren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima bedrijf. Hele goede ervaringen mee. Koop er vaker en wordt allemaal prima geleverd en gemonteerd

• Prijs N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende zaak

• Ervaring met: zonwering

Koematen 5

8331TK Steenwijk

Over Decokay

De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.