Prima geregeld van a tot z.
We werden heel goed geadviseerd en het geleverde was zeer naar onze zin. Vloer ook keurig gelegd.
Deskundig personeel die goede uitleg geeft of verschillende producten. Bestelling wordt na een aantal weken geleverd en eventueel gemonteerd.
In de showroom hebben we prettig en aandachtig advies gekregen, waarna we een serie stalen meekregen naar huis. Een mooie stof uitgezocht, en enkele weken later hing t gordijn al. We zijn heel blij met ons prachtige vouwgordijn.
Heel dienstverlenend bedrijf. Goede service!
Wij lieten ons adviseren over een afwasbaar behang in onze keuken en werden heel erg goed geholpen. De medewerkers luisterden goed naar wat wij wilden en bekeken onze interieurfoto's waarna ze met heel goed advies kwamen. We namen 2 boeken mee naar huis en uiteindelijk kwamen we tot een keuze. Nu zit het behang erop, een hele leuke en deskundige man, die zij aanbevolen, heeft het geplakt; we zijn erg tevreden! Super fijn en goed geholpen!
In het verleden een aantal rolgordijnen laten inmeten en plaatsen. Nu hadden we voor de kamer van onze dochter nog een set van 3 rolgordijnen nodig. Advies in de winkel was goed en na goedkeuren van de offerte werd er al snel een afspraak gemaakt om in te meten. Na het bevestigen van de bestelling moesten we even wachten voor de levering. Plaatsing zoals voorgaande keren helemaal top! Dank weer voor het mooie resultaat!
Goed advies denken fijn mee. Lieve en behulpzame mensen. En de service is top. Een dikke 10 verdiend. Goede nazorg. Bellen op of alles goed gegaan is. Zeker een aanrader.
De lijntjes bij Decokay Steenwijk zijn kort; men weet van elkaar waar men mee bezig is. Naast uitstekende kwaliteit van de gekochte producten is de communicatie vanuit het bedrijf naar de klant bijzonder en bijzonder goed. Heel klantvriendelijk, in alle opzichten waar voor je geld. En ook als er later iets bijgesteld dient te worden, wordt het zonder problemen opgelost!
Hele goede ervaring met dit bedrijf, fijn geholpen door hele professionele mensen, dus wat ons betreft dikke 10
Mooie vloerbedekking gekregen in verschillende slaapkamers
Prettig en met goed advies geholpen ,
Wij wilden een pvc vloer over plavuizen laten leggen . Na vakkundig uitleg welke mogelijkheden er waren ,kwamen ze bij ons thuis de vloer bekijken of de pvc stroken met kurken onderlaag zo over de plavuizen gelegd kon worden gelukkig was dat geen probleem. De pvc vloer werd snel en vakkundig gelegt en mooi afgekit. Wij zijn heel blij met onze nieuwe pvc vloer en dat wij de vloer bij decokay In Steenwijk hebben gekocht .
Wat een fijne zaak en wat een geweldig personeel .Super vriendelijk en geven een goed advies denken mee .niets is te veel. Namen veel voor ons . Ook het aanbrengen van de raam decoratie is keurig gedaan. We hebben al vele complimenten gehad van mensen die ons appartement kwamen bezoeken.
De installatie van een rolgordijn was zeer vakbekwaam en had een prima prijs-prestatie verhouding.
Wat een warm bad, binnenkomen bij de decokay Steenwijk. Hartelijke ontvangst en professionele benadering, rekening houdend met de wensen van mij als klant. Ik zocht een natuurlijke, warme inrichting en alles werd van de kant gehaald om dit te realiseren. Ze komen afspraken na, denken mee en zijn heel prettig in de omgang.
Vriendelijke mensen, komen afspraken na, goede info, prima installatie.
Goed geholpen, goed advies, ook aan huis. Heel iets anders gekozen dan eerst in gedachten, nu erg blij mee! Producten die niet goed voldeden, luisterend oor en vergoed gekregen. Goed advies over te gebruiken saus en ondergrond. Raamdecoratie, goed kunnen bekijken wat mij overtuigde in mijn keuze.
Na juiste opmeting toch een verkeerd formaat binnengekomen. Geen probleem toch gemonteerd en monteur direct contact opgenomen met bedrijf en ca. 2 weken later juiste formaat opgehangen.
Goed geholpen waarbij de monteur nog vroeg of de lengte klopte, het vlot heeft gemonteerd en de kamer een stuk is opgeknapt! Dank!
Ik moest vrij snel een nieuwe vloer hebben. Ze hadden gelukkig nog plek om het te leggen, dus daardoor alles snel geregeld! En de vloer ligt er heel mooi in👍🏻
Decokay Steenwijk is een goed bedrijf. Zeer vriendelijke mensen, die graag met je meedenken. Ze hadden voor de 2e afspraak zelfs de opties al in kaart gebracht, ik hoefde alleen nog maar te kiezen. Fantastisch! Ook de aflevering is goed verlopen, netjes afgeleverd en goed aangebracht.
Wij kregen een uitgebreid en goed advies en de afwikkeling was correct en snel.
Blij met hoe ik geholpen ben. Mijn wens doorgegeven, kreeg een paar voorbeelden waar gelijk de juiste tussen zat. Fijn dat het door Decokay werd opgemeten en uiteindelijk geplaatst werd. Super tevreden !!!
Vriendelijk, goed advies en snel geleverd. Heel blij met onze nieuwe gordijnen.
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.