N.a.v. de slechte review ben ik direct gebeld om een oplossing te vinden. Heel netjes. Decokay heeft hard zijn best gedaan, echter Luxaflex als fabrikant levert niet altijd goede kwaliteit is mijn indruk. De constructie van de duette lijkt me erg kwetsbaar. Ik zou nooit meer een duette nemen.. Overigens vind ik de goede service geen gunst maar een recht.
Er wordt geen rekening gehouden met fabrieksgarantie van 5 jaar door Luxaflex. Zo'n duette hoort minstens 10 jaar mee te gaan De monteurs zijn deskundig en aardig, de eigenaar distantieert zich van zijn verantwoordelijkheid. We laten het er niet bij zitten.
Groot assortiment,deskundig advies.
Karpet van Brinker, binnen 14 dagen geleverd. Keurig geholpen. Stalen mee naar huis genomen voor de juiste kleur.
Op de gehele zolderverdieping (kleine 70 m2) bestaande uit twee kamers en een overloop laminaat met ondervloer (Alu-foam) laten aanleggen. Keurig werk geleverd en netjes alle afspraken (aflevering, plaatsing, tijdsindeling en afronding) nagekomen.
Bedankt voor uw reactie, We gaan dit uiteraard delen met het team. Veel plezier met de vloer. Martin
Wij hebben raamdecoratie, horren, gordijnen, roedes, verf en behang voor onze hele woning uitgezocht. Hele gezellige sfeer in de winkel. We kregen veel advies zodat we een goede keuzen konden maken. Makkelijk om alles in 1 winkel bij elkaar te zoeken. Bedankt het eindresultaat is super
Bedankt voor uw reactie, Leuk om dit te lezen. Ik ga dit delen met ons team. Martin
Kwamen niet opdagen bij de opmeetafspraak. Uren gewacht voor niks. Ze hadden het druk bij een grote klant. Wie het kleine niet eert is het grote niet weert.
Bedankt voor uw reactie, Jammer van uw negatieve ervaring. Ik stond bij het gesprek dat mijn medewerker voerde. Op moment dat wij merkte dat het project voor u uitliep heeft mijn medewerker gelijk met u contact gelegd. Bij het eerste contact legde ze netjes uit dat de klant voor u uitliep . Helaas hebben we niet altijd invloed hoelang een montage of meting duurt. In dit geval zat het iets tegen. Mijn medewerker gaf gelijk drie a vier mogelijkheden voor her plannen. Hierop zouden we worden teruggebeld In het opvolgende gesprek probeerde ze de situatie nogmaals uit te leggen. Ze gaf aan dat de klant voor u uitliep en dat dit een wat groter project was… verder toelichting kon ze niet meer geven omdat de verbinding werd verbroken. Dit heeft niks met grote of kleine klanten te maken want zo classificeren wij onze klanten niet. Elk project of klant kan uitlopen groot of klein. Alleen als het bij een installatie van meerder producten is, is uitloop altijd gelijk wat langer. Het is in ons vak altijd vervelend als mensen op ons wachten en in dit geval ook nog voor niks omdat wij u helaas te laat inlichten. Omdat u al naar de woning was gegaan. Dit is Iets wat wij uiteraard altijd proberen te vermijden Helaas zijn wij ook mensen en kunnen we niet alles voorzien. Mijn excuses voor het verloop. Graag had ik u persoonlijk nog gesproken. Ik vind het jammer dat u dit om deze manier uit. Ik heb altijd liever dat er een gesprek is waarin we eea kunnen uitleggen en excuses kunnen maken. Martin
Goede informatie. Leuk meegedacht. Tijd aan de klant besteed. Goeie kwaliteit. Niet goedkoop. We zijn er erg blij mee.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Ik ga dit delen met ons team. Martin
De raambekleding wordt goed ingemeten, netjes opgehangen, veel keuze, goede nazorg, eventuele defecten worden direct opgelost.
Goed assortiment in diverse prijsklasse en kwaliteiten inclusief A merken. Vakkundig uitleg en nemen daar de tijd voor.
Goede sfeer. Deskundig advies en heel klantvriendelijk
groote klantvriendelijkheid en oplossing gericht
Het is een hele gezellige winkel, met vriendelijk personeel, je krijgt hier altijd zin om je huis te gaan opknappen!
Moriaanseweg Oost 76 b
3223 AK Hellevoetsluis
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.