Prima monteurs
Erg vriendelijk en bekwaam geholpen in de winkel door Chantal. Ook na weer een keer terug komen om toch nog even te kijken en stalen meenemen. Was nu voor raambekleding in keuken en woonkamer. Kom meestal voor verf en krijg altijd goed advies.
goed advies, duidelijke afspraken, die ook nagekomen worden.
Heel positive ga zo door
Zeer correcte montage, inbedrijf stelling instructie van onze nieuwe elektrisch bedienbare garagedeur
Netjes geplaatst en goede kwaliteit
De meeste medewerkers zijn ter zake kundig over het ruime en kwalitatief hoogstaande assortiment en kunnen degelijk advies geven. De ingehuurde vloerenlegger heeft topwerk afgeleverd en is een prettig persoon in de omgang.
Zat in het buitenland en alle afspraken zijn per mail gegaan. Ging prima enbtoen ik thuis kwam hingen de gordijnen.
We zijn vriendelijk en goed geholpen. Kregen goede adviezen De contacten via de mail verliepen soepel en vlot. Alles werd netjes en volgens afspraak geleverd.
Goed geholpen en afspraken werden prima nagekomen. Zonwering betreft houten jalouzieën.
we zijn erg tevreden met de gordijnen behang en vinyl
Wij hebben behang, verf,gordijnen en vloerbedekking besteld en geleverd gekregen op de afgesproken tijd. Alless prima!!!
De deur is goed geinstalleerd.Wrict niet.Loopt soepel.
Netjes,gewoon zoals het hoort (maar helaas Steeds minder tegenkomt).
Er wordt goed advies gegeven m.b.t. ruime keuze aan het assortiment, m.b.t. voor- en nadeel van een bep. keuze. Goede communicatie m.b.t. de levering, met name wanneer een bep. product in de aanbieding is, waardoor de aanschaf aantrekkelijk wordt gemaakt.
Netjes en correct en kwam vakbekwaam over.
Gewoon heel goed je voelt je als klant welkom.
We zijn prettig geholpen
alles keurig verzorgd, speciale binnenzonwering horizontaal met afstandbediening
Klantvriendelijk en behulpzaam
Ervaring met: zonwering is inmiddels veel groter dan dit. We worden altijd heel prettig geholpen in de winkel te Vlissingen. Ideeën te over vanuit de winkel. We komen er altijd uit. Jammer dat we niet eerder van jullie assortiment op de hoogte waren anders waren er veel meer zaken via Elenbaas gelopen.
terugkoppeling was voldoende.
Alles gewoon naar wens en op rolletjes verlopen.
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.