advies en keuze prima
Houden zich aan de afspraken
Vanaf de informatie inwinnen tot aan het plaatsen liep alles goed. We zijn tevreden over het eindresultaat en hoprn dat ook te kunnen blijven zo
Advies thuis zeer goed, wordt tijd voor genomen
Ondanks onderstaande is alles naar tevredeheid opgelost en later prima gecommuniceerd.
Twee keer prima geholpen met tapijt en gordijnen. Ik ben zeer tevreden met het geleverde.
Prettige winkel met veel positieve uitstraling en personeel waar ik al sinds de jaren 90 met de nodige regelmaat mijn huis laat stofferen.
Fijn mensen met doorzettingsvermogen aan te treffen bij jullie. Dankzij alle medewerkers maar met name dankzij Silvia (volgens mij heb ik de naam goed) het perfect matchende behang gekregen. Super hartelijk bedankt. Groet Sandra Dorgelo ps de duo gordijnen zijn mooi en goed geleverd en gemonteerd.
Meer dan goede samenwerking , tips, advies en de uitwerking van deze ideeen..
Professioneel, kennis van zaken, eerlijk, komen afspraken na
Prettig en deskundig geholpen zowel thuis als in de winkel. Ook het ophangen van de produkten netjes en correct.
Goede communicatie over de mail. Goed en reëel overleg over de prijs. Goed ontvangen in de winkel. Maar topper is in onze ogen Roel, de buitendienstmedewerker. Het begrip en geduld voor de moeilijkheid van de klant die moet kiezen tussen vele opties is bij hem in goede handen. Daarnaast goed advies.
Klantvriendelijk
Ik ben heel prettig geholpen en een goed advies gekregen. Zal iedereen aanraden om naar jullie te gaan !
Mooi assortiment, goede kwaliteit en een leuke winkel om ideen op te doen, dit nodigt je zeker uit.
vooral goed advies thuis rekening houdend met de situatie en mogelijkheden ter plaatse. Wel een opmerking: bijzonder jammer, dat jullie tzt verhuizen naar die vreselijke locatie bij Ikea. Wij houden niet van die grootschaligheid daar.
Duidelijke afspraken. Komen afspraken na. Wanneer er een afspraak op tijd wordt gemaakt dan is de medewerker er ook. Flexibel en meedenkend. Blij dat Decokay Woerdman-Eijssink naar Hengelo komt.
Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs, klantvriendelijk personeel en een ruime keuze.
Ik zou niet weten hoe ik deze enquete moet invullen want de cijfers bij de balken vliegen alle kanten uit
zie boven
Advies in winkel was goed. Goed afgestemd met diegene die kwam opmeten hoe de montage zal plaatsvinden. Correct opgeleverd.
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.