Het advies en de afhandeling is altijd correct
Strakke afspraken, vriendelijke verkopers, nette en mooie winkel, fijne mensen thuis, duidelijke uitleg. Kan niet beter.
eengoed reklame spotje krijgt een gouden loeki,maar decokay Enschede verdient een gouden woerd
zeer goede reklame spotjes krijgen een gouden loeki,jullie verdienen een gouden woerd
Vakkundig advies in de winkel. Positieve ervaring met Norman, die meedenkt en uitstekend werk heeft geleverd. Correcte en snelle afhandeling van minder werk.
Wij werden zeer goed geholpen door de verkoper, zonder het gevoel dat ons iets werd opgedrongen. Verkoper gaf goed advies over het product dat wij wilden aanschaffen. Het opmeten thuis en het installeren thuis was goed en het gebeurde netjes.
Ik ben heel tevreden. Ook nu alles hangt. Alles past perfekt. Dit jaar willen we nog een aantal dingen doen. En komen we zeker weer terug.
Zeer goeie ervaring was de eerste keer komen zeker terug
Alle aspecten van verkoop tot vloertegel is correct en klantgericht. Medewerkers denken mee met de vragen van ons. Prima
Goed meedenken met onze wensen en prettige persoon die materiaal heeft geplaatst.
Snelle service. Goede contactmomenten over orderbevestiging , aanbetaling en factuur via mail.
Goede ontvangst in de winkel, nette bediening en goed advies.
super goeie service. perfect advies.
We zijn in de winkel erg goed geholpen en hebben veel informatie gekregen. Daarnaast is onze duette vakkundig opgehangen en zijn we er tot nu toe erg tevreden over.
Wij zijn netjes geholpen en men heeft aan knze verwachtingen voldaan.
alles positief.
Goed en creatief advies op locatie. Goede kwaliteit en reeële prijs. Sneller geleverd en gemonteerd dan toegezegd.
Keurig, punctueel en correct geholpen. Vriendelijke en deskundige mensen. Garantie kan ik nog beoordelen, aangezien de gordijnen net geleverd zijn. Ik ben niet in de winkel geweest maar heb n.a.v. de folder telefonisch een inmeetafspraak gemaakt omdat ik al wist welke gordijnen ik wilde hebben. Ik ben super tevreden over Decokay. Ik beveel jullie absoluut aan bij anderen.
klant vriendelijk ingesteld , weten waar ze over praten kort om prima zaak om zaken mee te doen. Maak even gebruik van deze gelegenheid : Bij een raam maakt het rolgordijn bij het optrekken meer geluid dan de rest. Wel met Roel over gehad ,als het storend was zouden we bellen, dus bij deze het verzoek aan jullie om hier met mij een afspraak te maken om dit te verhelpen.( 0610968163)
100 %
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.