Prettig fijn deskundig professioneel
Wij waren al langer opzoek maar besluitloos, lees keuzestress. Op advies van iemand gaan kijken bij decokay Vromans in Rijen voor behang. Bij het zien van de grote keuze zakte de moed in m’n schoenen maar dat werd meteen opgepikt door een van de vriendelijke medewerksters Mariet. Al pratend en met laten zien van de situatie foto’s en meegenomen front van de keuken en vloer, zijn we in meerdere afspraken tot een advies en keuze gekomen tot volle tevredenheid. Meerdere afspraken, lag aan ons gezien de situatie, maar voor Mariet geen probleem. In alle rust en met tijd en aandacht heeft ze ons geadviseerd en geholpen. Dat hier steeds enkele weken tussen zat was totaal geen probleem. Geen opdringerigheid. Er werd gezorgd voor stalen van behang, verf en gordijnen zodat we een goed beeld hadden in de thuissituatie. Uiteindelijk ook voor de raambekleding (gordijnen) en verf geslaagd. Alles past perfect bij elkaar en past in het geheel. De aangeboden behanger (Henskens schilderwerken ) heeft ook perfect werk geleverd. Afspraken werden nagekomen. Ook de aftersales door een vriendelijk telefoontje met de vraag of alles naar tevredenheid was is fijn! Kortom een grote pluim voor jullie en we komen graag terug bij het volgende project.
Ik beoordeel als:
Particulier