goede advisering, positieve en vriendelijke sfeer, fijne stem aan de telefoon.
de vouwgordijnen passen perfect!
Alles is prima verlopen.
Vriendelijk en deskundig geholpen. Geen lange wachttijden op de produkten.
Hele prettige en vooral goeie voorlichting gehad. Er werd vooral goed geluisterd naar de wensen van de klant.
Erg prettig en goed advies. Er wordt naar je geluisterd en nemen de tijd
Ik kwam om 18.15 aan in de veronderstelling dat het koopavond was. Ik was echter te laat, vertelde dat ik de volgende ochtend zou terugkomen, maar werd desondanks vriendelijk geholpen.
Zie scores.
Prima winkel, kundig personeel.
Wij zijn heel erg tevreden over alles, vriendelijk mooie aanbiedingen , en betrouwbaar
Altijd even behulpzaam ook voor alternatieven.
Het contact met het personeel is professioneel en vriendelijk. Advies en montage thuis prima. Het product (duette's) zien er goed uit.
Attent en behulpzaam
prima ervaring, goed advies en uitstekende service.
Alles prima.
Een hele prettige winkel, waar we tot nu toe iedere keer erg goed zijn geholpen. Er wordt op een prettige manier meegedacht, goede communicatie, vriendelijke mensen. We zijn heel tevreden!
Ben heel erg goed geholpen in de winkel met uitzoeken, er werd echt tijd aan besteed ik ben nog steeds erg blij met de keuze
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.