Betrouwbaar en komen afspraken na
Fijn geholpen om onze keuze te kunnen maken. Blij met het eind resultaat!
Fijne winkel waar ze de tijd voor je nemen en goed advies hebben.
Wij kopen bijna alles bij Decokay, verf, rolgordijnen, gordijnen en sinds kort ook de vloer, en worden hier altijd goed mee geholpen. Waarom wij altijd terugkomen, zeer tevreden.
Positieve ervaring, zonodig kom ik daar weer.
Prima. Klantvriendelijk, goed en eerlijk advies.
Zijn goed geholpen vooral in de winkel. Vriendelijk en behulpzaam.
Net als op eerdere momenten: snel, betrouwbaar, heel klantvriendelijk, kwalitatief prima en goede prijs.
Niets dan positief..werd goed naar wensen geluisterd en meegedacht.. Heel erg tevreden!
Erg goede en vriendelijke mensen werken er. Altijd goede adviezen en goede service
Niets op aan te merken.
Prima! Geen behoefte ergens anders te kijken!
EEn zeer goede service die ook stipt en zonder problemen wordt opgelost.
Via aanbeveling door de buren terecht gekomen bij Dekokay Roden, waar we eerst horren besteld en laten plaatsen hebben en nu raambekleding/gordijnen. Dat we teruggekomen zijn heeft te maken met de service die Dekokay levert. Het nakomen van afspraken en het zorgen voor "pas weggaan als de klant tevreden is".
Heel fijn om deskundige hulp te krijgen bij de kleurkeuze van de verf.
goed, service goed, maar garantie weten we nog niet.
Prettig
Alles verliep vlot. En het ziet er netjes uit.
goede correcte levering en plaatsing van de lamellen.
Zeer uitgebreid en goed geholpen voor de aankleding (verf en behang) van ons volledige nieuwbouwhuis en op de afgesproken datum stond alles keurig voor ons gereed. Tevens mooie korting gekregen en ook de na- en terugleveringen zijn probleemloos afgehandeld (ook financieel - alles mocht op rekening). Zeer tevreden, complimenten
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.