Zowel op het gebied van verf, behang, vloer en gordijnen zeer goede ervaring. Vakkundig advies en klantgericht. Altijd goed doorvragen naar de precieze bedoeling van de klant en klant krijgt voldoende aandacht.
De medewerker die de jaloezien kwam ophangen heeft ontzettend netjes als opgehangen en de sieromlijsting op het plafond heel netjes verwerkt met het ophangen.
Goede service, vooral het inmeten en montage thuis.
in de winkel waren div mensen bezig om tot een goed advies te komen, namen de tijd en denken mee. dit alles op een niet opdringerige manier. afspraken werden gecommuniceerd en nagekomen. de minteur die kwam opmeten en leveren gaf een uitzonderlijke goed advies. TOPTENT!!
De vouwgordijnen zijn door een medewerker verkeerd opgemeten (wel een halve meter in de breedte te kort). Het prijsverschil hiervan, moest ik voor 100% voor mijn eigen rekening nemen. Dit vind ik absoluut niet klantvriendelijk. Ik heb per slot van rekening ook nog 3 weken zonder vouwgordijn gezeten.
prima geholpen, fijn personeel.
Wat een goede voorlichting en advies. Er werd door beide dames goed met ons mee gekeken en ideeën aangedragen. In niet één andere winkel zijn we zo goed geholpen!
Zoals aan de cijferuitdrukking al te zien. Doorgaan. Ik heb helaas geen puntjes van kritiek. 1 klein puntje is wel dat als het druk is op zaterdag dat je ietswat lang moet wachten maar goed dat is een klein puntje van aandacht. Mogelijk middels een zithoekje, met koffie en thee en leesvoer op te lossen.
vriendelijke perrsoneel zo in de winkel als bij de montage.Prima communicatie en service.Zeker een winkel om voor terug te komen.
Goed geadviseerd, goed product maar dat weten we pas na langere tijd.
Het personeel is zeer bekwaam en betrouwbaar. Zij staan voor hun kwaliteit.
We hebben al vaak gekocht bij deze firma en worden altijd zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. De service achteraf is ook altijd perfect. Mirck gaat net zo lang door tot de klant 100% tevreden is. Dat kun je niet van veel winkels zeggen. Ik beveel deze firma dan ook vaak aan bij familie, collegae en vrienden.
Stoffeerder goed in zijn werk
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.