ze nemen echt de tijd om alles met je door te nemen. Goed kleur advies gehad op maat van de woning rekening houdend met de licht inval van ochtend en avond zon. Hier had ik zelf nooit aan gedacht.
mooie gordijnen
Ik ben erg fijn geholpen in de winkel. Eigenlijk vind ik alles ruim voldoende tot goed.
De stof van ons rolgordijn zakte door. Ik heb begrepen dat ze meerdere malen een poging hadden gedaan om het toch voor elkaar te krijgen met de stof die wij hadden uitgekozen echter moesten we een andere stof komen uitzoeken. Fijn dat ze eerlijk doorgeven hebben dat de stof door ging hangen.
Na veel heen en weer gesproken te hebben is het toch nog goed opgelost
goed duidelijk,en keurig, meedenkend
Hele mooie strakke vouw gordijnen en mooie gewone gordijnen. In de winkel werd goed mee gedacht en kwam het personeel met opties.
Zeer vriendelijk personeel, snelle levering.
Zeer plezierige en adviserende verkoopsters ontmoet in de winkel. Maar ook de afhandeling van verf en laminaat is zeer fijn verlopen .
Als het niet gemaakt is volgens opgave dan gaan vertellen hoe goedkoop het was en dus ook niet willen veranderen. Uit eindelijk afgekocht met een flut bedrag.
men luisterd naar de klant, neemt de tijd, geeft goed advies
Alles volgens opdracht correct uitgevoerd
Heb zowel vloeren, behang , gordijnen, jaloezieën als verf en kwasten e.d. gekocht. Altijd de beste kwaliteit en goed advies. Men weet waar men over praat of vraagt het een colega. Laminaatvloeren perfect gelegd door Dominique incl. een lastige plintensituatie. Klasse.
prima kundig personeel, goed assortiment
Bestelling verliep soepel klein foutje in de offerte maar na een telefoontje geregeld Een belletje toen de spullen binnen waren Goede eerste indruk
Uitstekend advies in winkel, aardig personeel, keurig gemonteerd en we hebben er erg veel plezier van!
leuk en vakkundig geholpen. We waren blij met thuis opmeten van de lengte voor lamellen. Keurig opgehangen
Alle afspraken zijn correct nagekomen. Vriendelijke bejegening thuis en in de winkel
Heel goed
Gewoon tevreden over totaal. Goede service en advies vooraf en keurige afhandeling/levering.
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.