Zeer prettig en vlot geholpen, ook de monteur was zeer vriendelijk en kundig en heeft alles snel gemonteerd.
er is een goed product geleverd, volgens afspraak
Goede advies. En betrouwbaar. Problemen worden opgelost.
Alles is keurig geregeld, afspraken zijn nagekomen, prettige mensen op elk gebied.
Fijne mensen, heel behulpzaam en veel kennis van zaken.
Met het uitkiezen van behang geweldig geholpen met de keuze maken ook heb ik ervaring met verf uitzoeken toen ook een passend advies ivm de kleur zo ook voor het uitzoeken van het tapijt.
Vriendelijk geholpen
Heel efficient, nieuwe kracht weet niet alles, vraagt direct wat ze niet weet. prima, geen gegok
Prima advies in de winkel en geen opdringerige verkoop. Behang, vloerbedekking en raamdecoratie gekocht.
De Gordijnen zijn keurig genaaid , en hangen erg mooi.
wij hebben 2x met uw bedrijf zaken gedaan beide in alle opzichten tot tevredenheid
Alle afspraken zijn op tijd nagekomen. Advies was goed, kwaliteit is goed. De omgang was prettig
ALLES PRIMA
Jaloezieën : Veel gezien, goede tips en adviezen, inleving, alle tijd, zeer vriendelijk, vakkundig
Goed advies in de winkel, mooie producten!
U bent on aanbevolen door onze klusjesman en hij had volkomen gelijk.
Prima!
Vaak lang wachten in de winkel maar als je aan de beurt bent heeft men ook de tijd voor een goed advies. Medewerker die gordijnen ophangt is netjes, beleefd, behulpzaam.
Prettige ontvangst in de winkel, er werd ruim tijd uitgetrokken om e.e.a. te laten zien, ondanks het feit dat er meerdere klanten binnen kwamen. Vervolgens zijn wij gebeld omdat de montage evt. eerder kon. De monteur gaf nog adviezen omtrent vloerstrips die wij nog nodig hadden.
Prima meegedacht bij de aanschaf van behang en vloerbedekking.
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.