De beste ervaring is de wijze, waarop in de winkel wordt meegedacht en de ruimte om thuis te adviseren.
Bedankt voor uw reactie.
goede behandeling in de winkel als bij ons thuis.
Bedankt voor uw reactie.
goede verkoopmedewerksters
het doet ons deugt dat u onze medewerksters prettig in de omgang vind. dat u mij niet kon bereiken wijd ik aan een van onze sporadische dagjes uit, meestal ben ik tot en met zaterdag (zelfs na 5 uur) bereikbaar. met vrgr en graag tot ziens.
Bedankt voor uw reactie
leuk contact en goed advies!
Bedankt voor uw reactie
Wij zijn al jaren klant bij Decokay. Personeel weet waar ze over praten. Ze zijn goed geschoold en geven uitstekend advies. In de loop van de jaren van alles gekocht. Ze geven een eerlijk advies en komen hun afspraken altijd na.
Bedankt voor je reactie.
Pas geleden heb ik samen met mijn man ons gehele huis laten inrichten door Decokay de Groot. We zijn al een poos klanten van Decokay en het bevalt ons nog steeds goed. De service, het assortiment, de kwaliteit en de prijs zijn gewoon super goed! Daarnaast komt Decokay de Groot zijn afspraken goed naar en is het advies dat ze geven professioneel! Al met al een prettige ervaring..
Decokay de Groot heeft ons op professionele manier geadviseerd in de inrichting van ons gehele huis. Op gebied van verf, gordijnen, behang, vloeren en zonwering zijn wij op een zeer prettige en professionele manier geadviseerd. Hierbij is de wens en budget van de klant op een correcte manier omgezet in een advies, welke er toe heeft geleid dat wij ons gehele huis hebben laten herinrichten door Decokay de Groot. Kortom, het was een prettige samenwerking.
goed geholpen in de winkel
Regelmatig goed geholpen en goed advies gekregen over de te gebruiken producten.
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.