De betrokkenheid is fijn. De herkenning en weten welke producten je eerder hebt afgenomen ook al ben je geholpen door een andere medewerker. Wij hebben goede tips en ideeën aan de hand gekregen vd meerdere medewerkers. Echt top!!!
Alle lof en eer voor Jan en Bert de monteurs. Sociaal en leveren maatwerk. Aanwinst voor het bedrijf.
onze positieve ervaringen zijn niet beperkt tot de ondersteuning bij de keuze en de aanschaf van verf, maar hebben ook betrekking op o.a. het advies bij de keuze en de montage van gordijnen en zonwering.
Alles snel en goed afgewerkt.
Bij binnenkomst waren medewerkers alert en vroegen of er eventuele hulp nodig was. Op het moment dat ik een aantal vragen had, werd er uitgebreid de tijd genomen door de medewerkers van Decokay Gröbe. Er werd eerlijk gesproken over de prijs/kwaliteit verhoudingen. Toen ik eenmaal een vloer had uitgekozen, kon deze gelegd worden door een interne medewerker van Decokay, waardoor de lijntjes erg kort bleven. Vooral het contact met en de informatievoorziening door de medewerkers heb ik als zeer prettiger ervaren. Daarnaast is de kwaliteit van de meerdere producten die ik gekocht heb goed en was er genoeg keuze bij het uitzoeken.
Er werken mensen met kennis en kunde en kunnen je geod adviseren. Nemen alle tijd voor je.
Goede vakkennis, prettig contact, stipte uitvoering van de bestelling en waardevol advies
altijd goed advies, vriendelijk en behulpzaam
Zeer betrouwbaar goed overkomen
Ik word altijd super goed geholpen in de winkel. Ook worden er altijd tips gegeven hoe je iets het beste kunt doen. Er wordt ruim de tijd voor je genomen. Ik kom heel graag bij jullie in de winkel. Ga zo door.
Doen meer dan verwacht.
Goed en eerlijk advies. Er wordt tijd aan de klant besteedt. Vriendelijk geholpen. Goede montage.
Ik ben zeer positief over decokay Grobe in Almelo, omdat ik er altijd terecht kan voor een eerlijk en goed advies. Ook proberen ze je niet iets aan te praten. Er wordt eerlijk gezegd dat je voor een bepaalde klus ook wel goedkopere verf kunt gebruiken. I
Niet de goedkoopste artikelen maar altijd goede kwaliteit! Prettige omgangsvormen met de klant Zeer betrouwbaar
als ik iets zoek kom ik altijd bij grobe uit, ik ben en heel trvreden klant.
Een zeer goede combinatie, waar ik nog iedere dag plezier van heb.
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.