goede adviezen, mooie gordijnen goede service.
Gewoonweg super op alle punten
Erg tevreden met mijn gordijnen. Goede service en erg vriendelijk.
klant vriendelijk, De dames en de heren hebben mij goed geadviseerd, met de kleuren van verf en behang, en met vloerbedekking en rolgordijnen , in een woord fantastisch.
Deskundig en eerlijk advies! Denken met je mee en geven ook eerlijk aan als iets niet mooi is of niet nodig is.
Als zeer kundig en prettig ervaren
Goed advies gehad bij de aankoop van de raambekleding en gordijnen voor ons nieuwe huis. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Wij waren heel blij met het tweede advies in de winkel en uiteindelijk degene die kwam afmeten en plaatsen. Supergoed en duidelijk. Hadden we echt wat aan
Beste familie Boertien, Bedankt voor de supersnelle reactie en de mooie beoordeling. Wat jammer dat het advies van onze medewerker de 1e keer in de winkel niet naar wens is verlopen. We waarderen uw reactie en gaan hiermee aan de slag (het is en blijft natuurlijk mensenwerk :) ). Des te meer waarderen we uw positieve beoordeling. Nogmaals veel woonplezier!!!
Wij hebben voor vier ramen lamellen vervangen. Goed advies en goed gemotiveerd
Top team!
Leveren netjes het werk af en komen afspraken na
De tijd die genomen werd om de juiste combinaties behang bij elkaar te zoeken. De kennis van de medewerker over het assortiment. De service toen ik een jaar later nog één rol nodig had van hetzelfde behang.
Ik ben al meerdere jaren klant bij grobe en ben altijd naar tevredenheid geholpen. Wij hebben de vloer, gordijnen, verf en behang bij grobe gekocht en bij alle producten hebben wij de juiste informatie gekregen. Ook al is niet duidelijk was, konden wij altijd terecht voor vragen.
Erg vriendelijke personeel! Goed geholpen en prachtige gordijnen en behang!
Vriendelijk, klantgericht, deskundig, alle tiijd nemend
Goed personeel in de winkel met verstand van zaken. Kan de positieve kanten vertellen maar ook eventuele nadelen. Ook mensen die bij mij thuis kwamen, waren deskundig en hadden snel en netjes de gordijnen geplaatst.
Er werd ruim de tijd genomen om tot een keuze te komen. Naast vloeren ook behang en raamdecoratie uitgezocht. Groot voordeel is dat je goed kunt oordelen over de combinaties van producten.
We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de adviezen bij de keuze van de gordijnen en de verf. Onze schilder was lovend over de fijne manier van uitstrijken van de Wijzonol industriële lak. Maar ook de Little Geen muurverf. We vinden het erg mooi geworden en zijn blij met de keus voor Gröbe !
Er is meegedacht over zaken waar ik zelf niet aan gedacht had. In mijn geval behalve de gordijnen ook over de mij gewenste zonwering. Afspraak is ook prima nagekomen.
Fijne winkel waar veel deskundig advies aanwezig is. Het assortiment is erg groot en ze hebben de nieuwste trends.
Orientatie in de winkel. Prima geholpen wat betreft kleur, materiaal, etc. Probleem bij ons was echter de roosters in de ramen waardoor e.e.a. niet mogelijk bleek. Tijdens het opmeten bij ons thuis door de service medewerker een uitstekend alternatief aangereikt gekregen. Meteen besteld en nog geen anderhalve week later zijn ze keurig gemonteerd. Heel mooi geworden!
Kan kort zijn. Vriendelijke en vakkundige benadering van de klant. Komt afspraken na en houdt de klant op de hoogte van het verloop van het proces (levertijd etc)
De speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting. In een oogopslag kunt u alle mogelijkheden overzien en indien gewenst met behulp van onze deskundigen een weloverwogen keuze maken.