Laden reviews...
Review overzicht
3 February 2014
Bjorn
Nijverdal
Als je de winkel binnen komt voel je je welkom. Er wordt goed geluisterd naar wat wij willen en ze nemen alle tijd voor je. Ze gaan zelfs mee naar je huis om te adviseren op locatie. Ik ken maar weinig bedrijven met zoveel persoonlijke aandacht.
20 January 2014
Nicole
Oldenzaal
Alles kwam precies op tijd en was goed verzorgd en zelfs mijn eigen 'fout' werd door hen opgelost.
19 January 2014
Joke
Zutphen
Winkel met uitgebreide assortimenten van kwaliteit en betrouwbaarheid. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam voor klanten, nemen daar ook de tijd voor ,ivm juiste adviezen. ik kom zelf daar graag met mijn klanten voor kleur/behang e.d. advies. Ga zo door !!
17 January 2014
Mike
Barchem
Zowel bij het behang als de zonwering prima geholpen en alle afspraken keurig nagekomen, dat zien we wel eens anders. Petje af!
15 January 2014
Adèle
Borculo
15 January 2014
Laurens Jan
Lochem
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en zeer vakkundig personeel.
Dick
Nijverdal
Nancy
Lochem
Altijd een erg vriendelijke en enthousiaste hulp die we krijgen als we in de winkel komen.... Ook ervaring met behang en raam decoratie. En erg tevreden....
R
Zutphen
Vriendelijke mensen, goed advies!!
Femke
Zutphen
decokay lochem heeft een huiselijke sfeer waar je als klant thuis voelt, er is tijd voor een praatje, kwaliteit staat voorop, en alles is mogelijk.
bart
utrecht
Ik ben erg tevreden over Decokay Gabriel, erg vriendelijk gehoplen, de juiste adviezen gegeven. Vervolgens werden de rolgordijnen ook nog gemonteerd. Top!
Joice
Enter