Ik ben super tevreden over hoe Nicole Mollink ons geholpen heeft in deze moeilijke periode in ons leven. Toppie Nicole 👍🏻.
Heel fijn om Nicole als mediator te hebben. Correct, punctueel en komt gedreven en goed beslagen ten ijs. Is meegaand maar blijft toch to the point. Als zeer prettig ervaren. Maakt de situatie niet leuker, maar wij hebben beide wel het vertrouwen dat alles goed geregeld is voor ons en de kinderen. Wij zouden Zorgeloosch en zeker Nicole aanbevelen indien nodig.
Snelle reactie, professionele houding en goede samenwerking. Kortom een goede keuze.
Duidelijke, heldere en transparante communicatie. Prettige samenwerking. Ik vond het gewoon helemaal goed en zeker aan te bevelen. Ze is er echt voor beiden!
Onze ervaring is was een goed ook wel vriendelijk en goed behulpzaam bemiddeling geweest met een luisterend oor.met vaak ook wel een lachje erbij
Nicole heeft de scheiding goed begeleid voor ons. Wanneer is in mijn omgeving hoor dat iemand gaat scheiden zal ik Nicole zeker adviseren.
Ze zorgt ervoor dat, hoe vervelend scheiden ook is, er een prettige sfeer is tijdens de gesprekken, die verder praten en overleggen (buiten de mediationgesrpekken) mogelijk maakt. Zorgt voor begrip en erkenning.Heeft verstand van zaken en wijst je op gebruikelijke en ongebruikelijke regelingen. Luistert naar de wensen van de klant en denkt mee over de mogelijke oplossingen.
Hele fijne begeleiding! Dank voor de steun Groet Ramona
Zeer tevreden.
Heb de procedure als zeer positief gevonden. Nicol is een ontzettend fijne vrouw die mij goed door dit proces heen heeft geholpen. Een dik dank je wel is door haar verdiend. Zal zeker niet schromen om Zorgeloosch Scheiden aan te bevelen bij anderen
Géén opmerken te melden, alless corect verlopen
Zeer tevreden en een heel fijn contact . Duidelijke uitleg . Voelde mij geheel op mijn gemak .
Zeer professioneel, snelheid en onafhankelijk. prettige samenwerking.
De begeleiding was professioneel, maar ook betrokken en hartelijk, met voor beide partijen evenveel aandacht. Nicole was een fijne gesprekspartner. Zonder haar hadden we dit zeker niet zo geregeld gekregen.
Zeer vriendelijk, luisterd goed naar je. Uiterst tevreden!!
Heggestraat 11
5664BE Geldrop
Scheiden is al lastig genoeg. Wij helpen. Wij werken met deskundige bemiddelaars, die jullie aan de hand nemen en ervoor zorgen dat alle stappen in het scheidingstraject op een goede manier doorlopen worden. Zo kunnen jullie later terugkijken op duidelijke afspraken over de kinderen, de woning, het pensioen, het vermogen en de schulden, de onderneming, de alimentatie en de verdeling van de boedel. Afspraken die in de praktijk uitvoerbaar zijn. Dit zorgt voor rust.