Fania heeft ons stap voor stap bijgestaan, en ons beide weer perspectief gegeven.
Bedankt voor de vragen lijst. Op dit moment vind ik nog wat vroeg om een beoordeling te geven. Aangezien het proces nog niet volledig is afgerond. Ik geef graag mijn feedback zodra alles rond en volledig afgehandeld is. ik heb de lijst met NVT afgevinkt! Hier kom ik op terug als ik een feedback geef. Hopelijk heeft u begrip voor mijn mening. M.Vr.Gr. Jos en Philly
Vanaf het eerste gesprek voelde we direct het vertrouwen in een goed verloop van het proces. Het totaalpakket wat geleverd kon worden voor een vaste prijs stelde ons gerust. De doorlooptijd en het breed meedenken in alle opties bracht ons snel tot een juiste overeenkomst. Al en al een fijne samenwerking!
Nicole was altijd positive en behulpzaam zeer professionele
Alle uitleg was duidelijk zeker na de vraag of een en ander eenvoudiger verwoord zou kunnen worden. Tevens aspecten ter sprake gebracht waar we zelf niet aan hadden gedacht.
Ruim meedenkend in de situatie van beide partijen
Overal bij geholpen, fantastisch geregeld en fijn contact
Zeker aan te raden denkt goed met je mee.
Originele beoordeling
Geen prettige ervaring maar dat komt vast wel weer goed.
Tijdens onze scheiding heeft Nicole ons gewezen op alle belangrijke zaken waar we over moesten beslissen. Ook al liepen de emoties geregeld hoog op, Nicole bleef professioneel en onpartijdig alles in goede banen leiden.
Wij zijn geholpen op een duidelijke en onpartijdige manier. Ondanks dat het vaak zakelijk, maar ook een emotioneel proces is, voelde ik me gehoord en werd er goed geluisterd, waardoor eigenlijk alles uiteindelijk bespreekbaar was. Wij hebben de gesprekken met Nicole online gevoerd. Ook dat ging prima. Het leek af en toe of alsof we gewoon bijenkaar aan tafel zaten.
Heel vriendelijk en aardig legt alles heel goed uit,denk met je mee en het loopt heel snel,alles duidelijk wij waren erg tevreden met nicole.
Wij zijn erg tevreden met nicole,zij denk mee met ons en heeft ons erg goed geholpen,
Fania heeft ons op een prettige en duidelijke manier geholpen om alles te regelen. Zeker met kinderen in het spel een aanrader, niets vanuit emotie maar puur kijkend naar de kinderen, wetgeving en wat past bij de situatie. Hoever scheiden ‘leuk’ kan zijn maakt Fania oprecht dingen ‘makkelijker’.
Fania is als persoon zeer prettig in het begeleiden van het gehele traject. Ze denkt voor beide partijen onafhankelijk mee en zorgt er voor dat het gehele traject goed bewaakt en uitgevoerd wordt. Nogmaals dank daarvoor!
De situatie is niet fijn en alles is onzeker. Door de professionele aanpak van Nicole voel je je echt gehoord en wordt alles heel goed geregeld. Voor we het wisten stond alles op papier en zijn we nu in afwachting van de advocaat.
In een lastige periode is het enorm fijn om een onafhankelijk iemand om je heen te hebben die je begeleid in dit proces. Sociaal en warm persoon die aandacht heeft voor de situatie en voor beide partijen kijkt wat de beste oplossing is. Ze denkt met je mee, geeft advies en helpt je stap voor stap door het proces.
Nicole is zeer gestructureerd en heeft ons stap voor stap door onze scheiding geholpen. Vooraf werd een duidelijke tijdlijn aangegeven wat erg prettig was. Met verstand van zaken alles duidelijk uitgelegd. Na ieder gesprek hebben we een gespreksverslag ontvangen. Verbeterpunt zou zijn dat de stukken digitaal ondertekend kunnen worden.
Wij hebben het heel erg fijn ervaren, om met Nicole Mollinks samen te mogen afhandelen van onze scheiding. Ze is deskundig in haar vak. Hebben veel geleerd over deze procedure. We hebben deze tijd snel en krachtig mogen afhandelen!
Fabian stelt je op je gemak Fijn persoon om mee te werken
Scheiden is niet leuk maar Nicole neemt de tijd voor de situatie en emoties die er bij beide partners spelen. En uiteindelijk verliest ze niet uit het oog om dit lastige proces zo vlot mogelijk af te handelen om verder te kunnen gaan.
Het was voor mij een prettig samenwerking en heel duidelijk ik vindt het op een fijne manier gegaan daarvoor bedankt
Met de steun van Nicole hebben we onze scheiding op een respectvolle en prettige manier kunnen afhandelen. In een emotioneel en hectisch proces bood zij rust, structuur en vooral oprechte betrokkenheid. De begeleiding was professioneel en menselijk tegelijk. De goede gesprekken en het feit dat we echt ontzorgd werden, waren voor ons van onschatbare waarde. We zijn haar enorm dankbaar.
Nicole heeft ons als mediator de afgelopen twee maanden begeleid. Ik vond de gesprekken zeer prettig, de juiste balans tussen persoonlijk en zakelijk, en tussen serieus en af en toe een beetje humor. De terugkoppelingen waren telkens erg duidelijk. We wisten wat van ons verwacht werd en wanneer. We gaan met een gerust hart en goede afspraken uit elkaar. Dankjewel Nicole.
Dag Nicole, In deze hectische tijd hadden wij iemand nodig die ons snel en begripvol kon begeleiden, daar heb je meer dan genoeg aan voldaan! Alles is snel maar ook grondig geregeld. We hebben elkaar niet in persoon gezien, maar het voelde wel erg persoonlijk. Heel erg bedankt voor je hulp! Groetjes Loes
Zeer tevreden en erg fijn geholpen.
Heggestraat 11
5664BE Geldrop
Scheiden is al lastig genoeg. Wij helpen. Wij werken met deskundige bemiddelaars, die jullie aan de hand nemen en ervoor zorgen dat alle stappen in het scheidingstraject op een goede manier doorlopen worden. Zo kunnen jullie later terugkijken op duidelijke afspraken over de kinderen, de woning, het pensioen, het vermogen en de schulden, de onderneming, de alimentatie en de verdeling van de boedel. Afspraken die in de praktijk uitvoerbaar zijn. Dit zorgt voor rust.