Fijne site om het bouwweer bij te houden.
Bedrijfsnaam | Van de Kreeke |
x
Bedrijfsnaam | aannemersbedrijf J&R Bouw Dongen BV |
we maken gebruik van korting Renault auto's en telefoonabonnement
Bedrijfsnaam | Aannemersbedrijf R Blankendaal BV |
website werkt prima en is zeer overzichtelijk
Bedrijfsnaam | VVS Bouw b.v. |
de beschikbaarheid moet door teveel klik-momenten bewerkstelligd worden; dit kan echt korter! bv. door vast te houden waar de vorige keer naar toe is gegaan. Waarom als je kiest voor uitgebreid weer; krijg je geen uitgebreid weer; maar een scherm voor projecten. Als je 15 dagen hebt aangeklikt (staat niet bij 3 of 7 maar in de lijst... (waarom?)) hoe kom je dan terug naar bv 3 of 7?
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Posthumus Gorredijk BV |
heb het hoofdzakelijk nog gebruikt voor de vorst periode het systeem geeft overzichtelijk aan wat de verwachtingen zijn.
Goede back-up
Bedrijfsnaam | BAM Wonen |
geen
Bedrijfsnaam | aannemingsbedrijf Scholtmeijer BV |
Beste Bob, we begrijpen, na ons contact, dat je graag wat sneller tot de juiste informatie komt op de site. We proberen dit in de toekomst wat te vereenvoudigen waardoor dit de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt.
ik maak voor opdrachtgevers om de zoveel tijd een overzicht met het onwerkbare weer en breng dat in bij de bouwvergaderingen dan bestaat er nooit twijfel over het aantal dagen.
Bedrijfsnaam | bouwbedrijf Damsteegt |
Werkt prettig en goed overzicht snel beschikbaar
Bedrijfsnaam | BAM bouw en techniek Apeldoorn |
Ik gebruik bouwweer als even duidelijk wil weten wat de voorspelling wordt. Meestal klopt het wel.
Bedrijfsnaam | Kops Aannemers b.v. |
prima site bij planning weergevoelige werkzaamheden
Bedrijfsnaam | Braspenning Aann.- en timmerbedrijf vof |
Wij gebruiken bouwweer als vaste processtappen bij het voorbereiden van een asfalt klus. Het brengt rust in ons besluitvormingsproces en stelt vrijwel nooit teleur. Hulde.
Bedrijfsnaam | Bam infra regionaal |
Makkelijke site voor de weersverwachting
Bedrijfsnaam | Hazenberg Bouw |
Ik raadpleeg Bouwweer zeer zeker als wij werkzaamheden moeten verrichten in de buitenlucht vanwege de duidelijke beelden en verwachtingen
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Ritte & Persoon |
Het zou handiger zijn als je middels een knop direct naar het betreffende werk kan en daar de juiste datum voor de huidige stand kan invoeren.
Bedrijfsnaam | KBK |
Ruim voldoende
Bedrijfsnaam | Oude Wolbers |
Prettig en overzichtelijk
Bedrijfsnaam | Heijmans |
gebruik bouwweer bijna dagelijks
Bedrijfsnaam | Smeets Bouw |
Het voorziet miji in de informatie die ik zoek/nodig heb
Bedrijfsnaam | Van Dillen |
het is duidelijk allemaal
Bedrijfsnaam | Ubs bouw |
In het begin moet je teveel dooklikken om uiteindelijk bij het bouwweer per locatie terecht te komen.
Bedrijfsnaam | Roelofs |
Over het algemeen goede ervaring en zeer veel mogelijkheden. Enige dat ik mis is het volgende; In de tabel is het niet mogelijk om te kiezen voor de eenheid waarin de windkracht wordt uitgedrukt. In de grafiek kan gewisseld worden tussen m/s, knopen, km/u en bft. Dat zouden we ook willen kiezen in de tabel. Daarnaast zou het ook handig zijn als je dit als voorkeursinstelling zou kunnen instellen.
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf J.G. Appelman B.V. |
Afdrukken meerdaagse verwachting is lastig. Moet veel doorklikken voordat je bij de uitgebreide verwachting bent op een locatie
Bedrijfsnaam | Anton Bouw & Betontechniek B.V. |
Handige website waar overzichtelijk de korte en lange termijn voorspellingen zijn te zien.
Bedrijfsnaam | Kws |
Zilverstraat 69
2718RP Zoetermeer
Als bouw- en infrabedrijf ben je altijd afhankelijk van de weersverwachtingen. Maar wat is nu de beste tool om dit continue te monitoren? Met het Bouwend Nederland uitgebreid bouwweer, voor en met de leden ontwikkeld, heb je altijd de meest nauwkeurige gegevens binnen handbereik. Uitgebreid bouwweer is een product van Infoplaza.
Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Door gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. Het loont dus zeker de moeite je in onze ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!