Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen worden de reviews positief ontvangen. Gebruikers waarderen de gebruiksvriendelijkheid en het duidelijke overzicht. Het gemak van alle gegevens op één plek wordt als een groot pluspunt gezien voor de planning. Enkele opmerkingen gaan over extra handelingen of inlogzorgen, maar de betrouwbaarheid en bruikbaarheid blijven positief genoemd.
Heel fijn omdat je in een overzicht ziet wat de situatie is en de komende dagen kan zijn.
22 July 2026
Guillaume
Waddinxveen
SPG Zuid-Holland
Bedankt voor je review en aanbeveling!
Fijn om te horen dat je de tool als overzichtelijk ervaart.
Heb je toch nog feedback of ideeën voor verdere verbeteringen? Neem dan gerust contact met ons op via (079) 325 21 66. We denken graag met je mee.
Gebruik de gegevens om te weten of er veilig gewerkt kan worden ondanks de weersomstandigheden.
G
L
Bedankt voor je delen van je ervaring met Uitgebreid Bouwweer.
Wat fijn om te lezen dat Uitgebreid Bouwweer je helpt bij het beoordelen of werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd onder verschillende weersomstandigheden. Veilig werken staat in de bouw altijd voorop, en we zijn blij dat de beschikbare weersinformatie daarbij een waardevolle ondersteuning biedt.
Alle gegevens op 1 plek en gebruiksvriendelijk!
Justin
Eindhoven
Jansen Huybregts Projecten B.V.
Bedankt voor de review!
Goed om te lezen dat je snel en eenvoudig toegang hebt tot de gegevens die je nodig hebt. Juist het bundelen van relevante weersinformatie op één plek helpt bij het maken van goede keuzes voor de planning van werkzaamheden.
Uitgebreid Bouwweer is een perfecte tool om samen met studenten onwerkbaar weer inzichtelijk te maken. Zowel de prognose als het daadwerkelijke onwerkbaar weer. Zodoende kunnen we perfect een prognoseplanning maken, maar ook de stand van het werk oefenen waarbij we rekening hebben gehouden met onwerkbaar weer.
Herbert
Amersfoort
Hoornbeeck College
Wat leuk om te lezen dat Uitgebreid Bouwweer niet alleen in de praktijk, maar ook in het onderwijs zo waardevol wordt ingezet.
We vinden het waardevol dat studenten dankzij Uitgebreid Bouwweer op een realistische manier kunnen leren plannen en rekening kunnen houden met weersinvloeden in de bouw. Heb je tips of suggesties om de tool verder te verbeteren? Dan horen we die natuurlijk graag.
je bent altijd afhankelijk van het weer.
David
Made
bouwgroep moonen
Bedankt voor het delen van je ervaring met Uitgebreid Weer. Fijn om te horen dat je de tool als prettig in gebruik ervaart en dat je deze ook zou aanbevelen.
Je opmerking dat je altijd afhankelijk blijft van het weer is heel herkenbaar binnen de bouwsector. Juist daarom is het belangrijk om te kunnen beschikken over actuele en betrouwbare weersinformatie om werkzaamheden zo goed mogelijk te plannen.
Zeer betrouwbaar en gebruiks vriendelijk
Harry
Wateringen
Bouwbedrijf Ritte & Persoon B.V.
Wat fijn om te lezen dat je Uitgebreid Bouwweer als betrouwbaar en gebruiksvriendelijk ervaart. We zijn blij dat de tool je goed ondersteunt en dat je zo tevreden bent over de geboden informatie en mogelijkheden.
Heb je tips, vragen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.
via een paar klikken heb je een overzicht van het aantal (on)werkbare dagen op je eigen project
Freek
Kelpen
Van Heur Bouw & Onderhoud
Dank voor je mooie beoordeling van de gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en functionaliteiten. We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat de tool je ondersteunt bij je dagelijkse werkzaamheden.
Als je ideeën of suggesties hebt om de tool verder te verbeteren, horen we dat natuurlijk graag. Je kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.
Vindt dat je alleen veel handelingen moet verrichten wil je uiteindelijk in het weerbericht zitten.
Govert
Meerkerk
Bedankt voor het delen van je ervaring met Uitgebreid Weer. Fijn om te horen dat je de weersinformatie als betrouwbaar ervaart en dat je de tool zou aanbevelen.
Dank ook voor je eerlijke feedback over de gebruiksvriendelijkheid. We begrijpen dat het doorlopen van meerdere handelingen soms als omslachtig kan worden ervaren voordat je bij de gewenste informatie uitkomt. Dit soort opmerkingen helpt ons om samen met de Infoplaza te kijken waar verbeteringen mogelijk zijn.
Gebruiksvriendelijk en erg overzichtelijk. Je kunt precies je eigen wensen / benodigde informatie opzoeken.
Joost
Rosmalen
Heijmans
Bedankt voor het delen van je ervaring en de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je Uitgebreid Weer als gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ervaart.
Heb je vragen, tips of ideeën voor verbeteringen? Neem dan gerust contact op via (079) 3252 166 en [email protected].
Wij zijn blij met dit ledenvoordeel. Een weersverwachting waar je als bouwbedrijf echt je voordeel mee doet en met name in de winter beter kunt plannen. Jammer van de omslachtige inlogmethode via de website van bouwend nederland.
18 July 2026
Geert-Jan
Goirle
Aannemersbedrijf Houtepen BV
Bedankt je review: goed om te lezen dat Uitgebreid Weer je helpt bij het plannen van bouwwerkzaamheden en dat je veel waarde ziet in de betrouwbaarheid van de gegevens en de beschikbare functionaliteiten.
We begrijpen jouw feedback m.b.t. het inloggen. Leden van Bouwend Nederland kunnen onbeperkt en kosteloos gebruikmaken van Uitgebreid Weer. Om ervoor te zorgen dat alleen leden toegang hebben tot deze tool, is een door Bouwend Nederland geverifieerd account nodig. Daarom log je eerst in via de website van Bouwend Nederland voordat je toegang krijgt tot Uitgebreid Weer.
Heb je aanvullende tips of suggesties? Dan horen we dat graag via (079) 3252 166.
Voor in de gevallen er extremen worden verwacht kijk ik wel eens op Bouwweer. De informatie die ik daar vindt geeft mij voldoende ondersteuning in mijn werkzaamheden.
17 July 2026
Henk
Nieuwleusen
BAM Energie & Water NO B.v.
Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat Uitgebreid Weer voor jou een waardevolle informatiebron is, bijvoorbeeld als er sprake is van extreme weersomstandigheden.
Heb je tips of ideeën om Uitgebreid Weer verder te verbeteren? Neem dan gerust contact via (079) 3252 166. We denken graag met je mee.
Het is een prima tool waar je met name op een overzichtelijke wijze de registratie van onwerkbare dagen goed in kunt bijhouden. Het zou alleen iets minder omslachtig moeten zijn om niet-werkdagen op te nemen.
17 July 2026
Martijn
Arnhem
KlaassenGroep
Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaringen met Uitgebreid Weer.
Goed om te lezen dat je de tool overzichtelijk vindt en dat deze helpt bij het registreren van onwerkbare dagen.
Ook waarderen we je opmerking over het invoeren van niet-werkdagen; dergelijke suggesties helpen ons om de online tool verder te verbeteren.
Celia
Angerlo
Bedankt voor het invullen van de review. Mooi om te lezen dat je Uitgebreid Weer als duidelijk ervaart en tevreden bent over zowel de betrouwbaarheid van de gegevens als de beschikbare functionaliteiten. Fijn dat je de tool zou aanbevelen.
als ik de juiste info zoek heb ik die zo.
Hein
Uden
UBS bv
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring met Uitgebreid Weer. Fijn om te horen dat je de tool overzichtelijk vindt en dat je snel de informatie kunt vinden die je nodig hebt.
geeft mooi op tijd door waar de vorstnormen zijn gehaald
Edwin
Hattem
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat Uitgebreid Weer actuele informatie biedt en tijdig inzicht geeft in het behalen van de vorstnormen. We waarderen je feedback.
Meer info op 1 pagina waardoor je minder hoeft te klikken en sneller kunt werken. Tip: 1e blad de locatie invullen, dan alles laten zien, zoals lange termijn, radar, vorstdagen etc... En deze ook kunnen afdrukken als bijlage voor verzending naar opdrachtgever voor beslissing Go/noGo
1 June 2023
Jeroen
Den Ham OV
Roelofs
Het is te omslachtig om te komen tot de gewenste weergave (periode en locatie). Als gevolg hiervan bezoek ik de site minder dan voorheen.
Beveelt niet aan
31 May 2023
Fred
Lichtenvoorde
Goed dat je op deze manier heel snel overzichten van onwerkbaar weer kunt maken. Het opslaan (printen als pdf) van deze overzichten per project zou wel eenvoudiger moeten kunnen. Door bijv een vooraf ingestelde bestandsnaam mee te geven. Bij een uitdraai veranderd dan alleen de datum. Verder is ook niet duidelijk waar de metingen zijn gedaan (welk weerstation)
Henk Brons
Ede
Bouwbedrijf van Grootheest B.V.
ik doe er niet zoveel mee.
Hugo
Katwijk aan Zee
van rhijn bOuw
Ik krijg niet het bestand wat ik eigenlijk wil. En ik heb er te weinig tijd voor om dit eerder terug te koppelen. Daarom had ik er niets mee gedaan. Voor nu is het ook niet nodig, alleen voor als het vorst is.
Francis
Rosmalen
Bouwmensen 's-Hertogenbosch
Ik moet elke teveel zoeken om het juiste te vinden maar wellicht ligt dat aan mij.
29 May 2023
Ed
Raamsdonksveer
B.V. Schapers en Zn
zie boven
Heer/mevrouw
Appingedam
Bv BB Kooi
geeft een goed en reeel beeld van de komende 7 dagen. Al veel plezier van gehad en goed om mee te werken.
Douwe de Graaf
DEN HELDER
aannemingsbedrijf L. van der Wal en zn. BV.
De site is op zich duidelijk. Echter de site is te vaak niet bereikbaar en het opstarten is te omslachtig, kost te veel tijd! Er zou veel sneller ingelogd moeten kunnen worden, of als aparte app bijvoorbeeld op een telefoon bereikbaar moeten zijn! Dit zou het veel gebruiksvriendelijker maken. Wij zijn een betonvloeren bedrijf en zijn destijds bewust lid van Bouwend Nederland geworden vanwege deze service (uitgebreid weerbericht), maar we twijfelen enorm of we hier mee door moeten gaan, helaas.
Beveelt niet aan
Coen Wouda
STOLWIJK
Betonbedrijf Renes - MELS RENES BETONVLOEREN
Er zijn toch nog wel enkele opmerkingen en verbeterpunten.
Kwaliteit bouwspecifieke informatie
Inzetbaarheid voor planning werkzaamheden
Toegevoegde waarde rapport onwerkbare dagen
5 September 2022
Anja den Ouden
Bakel
Claassen Bouw en Vastgoed
Als bouw- en infrabedrijf ben je altijd afhankelijk van de weersverwachtingen. Maar wat is nu de beste tool om dit continue te monitoren? Met het Bouwend Nederland uitgebreid bouwweer, voor en met de leden ontwikkeld, heb je altijd de meest nauwkeurige gegevens binnen handbereik. Uitgebreid bouwweer is een product van Infoplaza.
Zilverstraat 69
2718RP Zoetermeer