Bedrijfsnaam | Bezemer Bouw B.V. |
geen klachten over kennis en ondersteuning van Marc
Bedrijfsnaam | van bekkum |
Het betrof een lastig dossier, waar een rapport van een onafhankelijk deskundige aan ten grondslag ligt wat zeer discutabel is. Tijdens de zitting zijn we ook aanwezig geweest en hebben we onvoldoende tijd/gelegenheid gehad om dit te betwisten. Zoals in de samenvatting aangegeven is dit niet aan de begeleiding te wijten.
Bedrijfsnaam | HG Bouwtechniek |
Bouwend Nederland ( Marc Theuns ) heeft ons goed geholpen bij een ingewikkelde zaak. Wij zijn blij dat we zonder tussenkomst van een rechter de zaak hebben kunnen afhandelen.
Bedrijfsnaam | De Waard Bouw |
Met Marc heb ik zeer plezierig contact gehad. Hij begrijpt de kwestie snel en biedt daarbij goede opties om de zaak tot een goed einde te brengen, met inbegrip van de risico's.
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf de Langen en van den Berg BV |
Het juiste adres voor ondersteuning, welke snel en adequaat wordt opgepakt.
Bedrijfsnaam | Aannemersbedrijf Kuipers BV |
Peter heeft ons geholpen door met zijn objectieve juridische blik er naar te kijken en daarmee heeft hij ons laten inzien, dat wij te veel met ons eigen gelijk bezig waren. Hiermee heeft hij een verdere en lange en dure rechtsgang voorkomen
Bedrijfsnaam | Kops Aannemers b.v. |
Samenwerking was prettig en niet te formeel. Bouwachtergrond van de juristen van BN is een pré.
Bedrijfsnaam | Van Dijk Bouw Volendam |
De heer Vermeij heeft een langlopende kwestie zeer goed ingeschat en daarop gehandeld. Hij heeft de emotie die er bij beide partijen zat weggenomen en daarna heel pragmatisch gestuurd naar een snelle en simpele oplossing.
Bedrijfsnaam | Aannemersbedrijf Y. Kops BV |
Had de uitkomst graag anders gezien, maar de inhoud en service goed. Wel denk ik dat we een heel technische hoek in zijn geslagen, waar mogelijk iets minder inhoudelijk beter kans had gemaakt.
Bedrijfsnaam | Ruimer Leven B.V. |
Goed advies met de juiste uitkomst
Bedrijfsnaam | aannemer |
Wij maken regelmatig gebruik van jullie afdeling voor telefonisch advies over juridische zaken. Het advies is tot nog toe altijd helder en correct geweest. Zeer waardevol om die mogelijkheid te hebben. Nu hebben wij voor het eerst gebruik gemaakt van de mogelijkheid om wat verder gaande ondersteuning te krijgen. Ook nu is onze ervaring positief. Probleem lijkt opgelost te zijn met die ene brief.
Bedrijfsnaam | DHQ Bouw BV |
Het contact met dhr. Vermeij open en oplossingsgericht. De samenwerking in dit dossier is prettig en voorzien van kundig advies.
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Van den Engel BV |
naar de klant toe indruk gemaakt, het helpt dat er Bouwend Nederland onderstaat het traject van betaling van de laatste termijn te versnellen
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf van Middendorp |
Duidelijk en simpel overleg wat goed te begrijpen is. En zo nodig op locatie even het e.e.a. doorgesproken wat een stuk makkelijker is als allemaal via de mail.
Bedrijfsnaam | TotaalBouwMade |
Ik heb goed contact gehad. Misschien kan de schriftelijke communicatie wat overzichtelijker.
Bedrijfsnaam | Vrolick |
Goed en duidelijk advies
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Lichtenberg BV |
Zie bovenstaande. Niets aan toe te voegen.
Bedrijfsnaam | Aan de Stegge Presolid Home BV |
Bedrijfsnaam | Borst Bouw BV |
Peter Meijer heeft zeer goed gereageerd en snel en heel duidelijk naar de klant toe er was geen speld tussen te krijgen. mijn dank is ook zeer groot.
Bedrijfsnaam | Aannemingsbedrijf D Teerenstra |
Peter heeft het dossier duidelijk en professioneel aangepakt. Ik ben zeer tevreden.
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf B. Desaunois b.v. |
Vakkundig en juist geholpen met het resultaat zoals het hoort
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Lichtenberg BV |
Zeer goed geadviseerd, hierdoor was de zaak snel afgehandeld.
Bedrijfsnaam | HG Bouwtechniek |
Wij zijn met deskundig advies geholpen!
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf J. Heeringa B.V. |
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718RP Zoetermeer
Door van deze dienstverlening gebruik te maken realiseert u: 1. Deskundige ondersteuning voor een laag ledentarief. Of het nu gaat om arbeidsrecht, bouwrecht of aanbestedingen. 2. Laagdrempelige en actuele kennisopbouw, voor onze leden op maat gemaakt via Bouwend Nederland Academy. 3. Betere voorwaarden en condities. Zo zijn de Bouwend Nederland verzekeringsmantels uniek in de markt en maximaal afgestemd op de bouw en infra. 4. Gemak. Wij doen al het uitzoekwerk, onderhandelen met marktpartijen en zorgen ervoor dat de producten en diensten aansluiten bij uw bedrijfsvoering.
Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Wij verenigen en verbinden circa 4.300 kleine en grote bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken ons hard voor vernieuwing in de bouw en infra. Naast de belangenbehartiging bieden wij een groot aantal diensten aan, waaronder eerste- en tweedelijns juridische ondersteuning, workshops en trainingen en vele ledenvoordelen.