Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen zijn overwegend positief met duidelijke informatie en een rustige, professionele benadering. Klanten waarderen goed luisteren naar wensen en heldere uitleg. Daarnaast wordt de service als vriendelijk en betrouwbaar ervaren, met handige tips en praktische ondersteuning. De toegankelijkheid en bereidwilligheid worden als pluspunten genoemd.
Heldere en goede uitleg over de mogelijkheden voor ons waarin bouwend Nederland kan adviseren of ondersteunen.
13 July 2026
Lennart
Deventer
SW Bouw
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!
Mooi dat het gesprek inzicht heeft gegeven in de mogelijkheden waarbij Bouwend Nederland kan adviseren en ondersteunen.
Deze persoonlijke benadering vinden wij belangrijk, zodat leden optimaal gebruik kunnen maken van alle voordelen en diensten die onderdeel zijn van het lidmaatschap.
Uiteraard denken we ook in de toekomst graag met je mee.
Nuttig gesprek
1 July 2026
B
W
Bouwbedrijf Nap en Van Ginkel BV
Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Fijn om te lezen dat je het bezoek als een nuttig en prettig hebt ervaren. Het is goed om te weten dat de kennis van onze adviseur aansloot bij jouw bedrijfssituatie en dat ook de opvolging na het gesprek naar tevredenheid was.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar!
Het was een fijn en ontspannen adviesgesprek. We zijn goed geinformeerd.
7 May 2026
Dirk Jan Meijer
Zegveld
Aannemersbedrijf Meijer B.V
Bedankt voor je review! Fijn dat je het gesprek als ontspannen en prettig hebt ervaren en dat de informatie goed aansloot bij jullie situatie. Heb je nog vragen hebben of wil je ergens verder over sparren, dan horen we dit graag!
Ik heb een zeer prettig gesprek gehad en ben erg tevreden over de manier waarop alles is verlopen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik kreeg duidelijke en eerlijke uitleg. Alles werd rustig en professioneel toegelicht, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Wat ik vooral waardeerde is dat er echt werd meegedacht en dat er geen druk werd gelegd. Dat gaf een vertrouwd gevoel. Al met al een hele fijne ervaring en zeker een aanrader.
29 April 2026
Aaron Peters
Veghel
Peters Dak Technieken bv
Dank voor deze mooie en uitgebreide review. Goed om te lezen dat het gesprek als prettig is ervaren en dat de uitleg duidelijk en professioneel overkwam.
Precies zo willen we onze dienstverlening laten voelen: duidelijk, eerlijk en zonder druk. Heel fijn dat dit zo is ervaren en bedankt voor de aanbeveling!
Mocht je later nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.
Prettige adviseur, vriendelijk en deskundig, met advies waar ik wat aan heb.
9 April 2026
J. Werkman
Winsum
Wat leuk om deze review te lezen, dank daarvoor! Fijn dat het gesprek prettig was en dat het advies echt aansloot op jouw situatie. Daar doen we het voor! Mocht je later nog vragen hebben, dan weet je ons natuurlijk te vinden.
Prima, duidelijk verhaal.
25 February 2026
Caroline
Hilversum
Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat het verhaal duidelijk overkwam. We staan altijd klaar om verder mee te denken als er nog vragen of onderwerpen zijn waar we bij kunnen ondersteunen.
Prettig voorgelicht door Wim. Gaf een zo beknopt mogelijk maar totaal overzicht van alle vlakken waarin Bouwend Nederland van belang kan zijn voor ons als aannemer. Met name onderwerpen welke aanspreken of welke normaal wat minder belicht worden, werd even op ingezoomd wat een duidelijk en samenhangend geheel vormde en een goed beeld gaf waar we terecht kunnen met verschillende en uiteenlopende vraagstukken.
11 February 2026
Geert
Genemuiden
DG21 Bouw
Bedankt voor deze mooie review!
Fijn om te horen dat het gesprek met Wim als prettig en verhelderend is ervaren. We vinden het belangrijk om een compleet én overzichtelijk beeld te geven van wat Bouwend Nederland voor aannemers kan betekenen, dus het is goed om te lezen dat dit zo is overgekomen.
Mooi dat de verdieping op de minder belichte onderwerpen jullie extra inzicht heeft gegeven. We staan uiteraard klaar om jullie verder te helpen met alle vragen en uitdagingen waar jullie in de praktijk tegenaan lopen.
Bouwend Nederland heeft in veel onderdelen hulp, erg makkelijk.
23 January 2026
Edwin
Wieringerwerf
Kakes Bouw B.V.
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het gesprek helder was en dat onze hulp jullie verder brengt.
Wij hebben een effectief gesprek gehad en hebben het ook als positief ervaren. De input wordt erg gewaardeerd.
23 October 2025
Patrick
Alkmaar
ABA Alkmaar bv
Fijn om mondeling voorlichting te krijgen en te horen wat men allemaal voor hun lidmaatschap bedrijven doet.
29 September 2025
Yvonne Zegers
Lichtenvoorde
Wessels Bouwgroep
Nav een vraag/opmerking over dienstverlening van een BN partner is er door binnendienst gelijk contact opgenomen en een afspraak met een adviseur ingepland. Wij maken regelmatig gebruik van info en dienstverlening van BN en ook dit was weer een positief gesprek met goede tips en informatie.
18 July 2025
Peter Benard
Poeldijk
Verbakel Bouwbedrijf BV
Het bezoek van de heer Wim Schaak namens Bouwend Nederland hebben wij als zeer waardevol en positief ervaren. Er was oprechte interesse in onze praktijk en de uitdagingen waar wij als bouwbedrijf mee te maken hebben. We voelden ons gehoord en serieus genomen, en er werd echt meegedacht over mogelijke verbeteringen en kansen binnen de sector. Dit soort betrokkenheid en dialoog is precies wat onze branche sterker maakt. Bedankt voor de tijd, het luisterend oor en de professionele benadering!
2 May 2025
Mike Blok
Moordrecht
Schwiebbe totaalbouw b.v
Wim is een prettige man om mee te communiceren. Zijn communicatie is open en duidelijk. Wanneer hij iets niet weet geeft hij dat aan en waar je dan terecht kan waar je het antwoord wel zou kunnen vinden.
25 April 2025
Deborah
Rotetrdam
Kempeneers BV
Verhelderende toelichting van mogelijkheden welke binnen bouwend nederland voor leden verkrijgbaar zijn. Van modelcontracten tot actuele informatie welke op onze situatie en bedrijfgrootte van toepassing kunnen zijn.
15 April 2025
Marcel Bergman
helvoirt
Aannemersbedrijf Bergman BV
Wim heeft mij kort uitgelegd wat alle voordelen zijn van Bouwend Nederland. Naar aanleiding van mijn vragen heeft hij snel en adequaat gereageerd.
12 March 2025
Nard
Harderwijk
Wegro Bouwbedrijf BV
We hebben veel informatie gekregen over wat Bouwend Nederland allemaal voor onze organisatie kan betekenen—veel meer dan we aanvankelijk dachten. De standaarddocumenten alleen al helpen ons enorm bij het maken van een professionaliseringsslag. Daarnaast zijn de voordelen en partners, zoals de verzekeringen, voor ons erg waardevol en goed bereikbaar.
21 February 2025
Neal Joosten
Heemskerk
Bouwbedrijf J. Wilbrink
Een fijn ongedwongen gesprek. Ook veel inzicht gekregen in wat Bouwend Nederland kan beteken zonder dat het opgedrongen wordt.
13 December 2024
Denise
Helmond
RVH Bouwservice
Vandaag hadden wij een zeer positief adviesgesprek met Wim. Wim luisterde goed naar onze vragen en gaf duidelijke, goed onderbouwde antwoorden. Hij legde de verschillende opties helder uit, inclusief de voor- en nadelen. Wat ik vooral waardeerde was de persoonlijke benadering. Het gesprek was prettig en professioneel. Dank daarvoor.
20 November 2024
Tom
Winterswijk
Hofste Bouwdiensten.
Prettige ervaring. Goed gesprek Wim neemt ook de tijd en heeft de juiste antwoorden geen onzin verhalen.
N.v.t.
17 November 2024
Benno
Schijndel
Wagenaars Bouw.
duidelijk gesprek en antwoord op de vragen
11 November 2024
Danny
westland
nivobouw
De informatie sloot goed aan en was helder. De opvolging was ook keurig.
4 November 2024
Miranda Pruntel
Zuidwolde
Bouwbedrijf Huta
Prima gesprek met een paar mooie onderwerpen om eens even over na te denken
15 October 2024
10 October 2024
Jeffrey von Oven
Den Haag
R.A. von Oven en Zn. BV
Ik merkte wel dat ik een beetje ben achtergelopen in algemene zin van het woord
25 September 2024
Rob de Winter
Haarlem
aannemingsbedrijf RDW verbouw/ nieuwbouw
informatief, positief en duidelijk verhaal
13 September 2024
renate de weme
Emmen
Ju-Ya Bouw B.V.
Wil jij ook weten of je jouw contributie kan terugverdienen? Vraag dan een gesprek aan met onze adviseur dienstverlening Wim Schaak. Hij komt graag bij je langs om de mogelijkheden met je te bespreken.
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718 RP Zoetermeer