Als ik aan Bouwend Nederland Telefonie (sTN) denk, denk ik aan 'Eenvoudig, korte lijnen en persoonlijk contact'. Via Mijn-sTN heb je gemakkelijk toegang tot je persoonlijke omgeving, per e-mail en telefonisch schakel je eenvoudig en snel met de helpdesk, voor problemen worden oplossingen gevonden. Wat wil je nog meer? Voor ons is het al jarenlang een reden om niet op zoek te gaan naar een alternatief.
| Bedrijfsnaam | Ooijevaar | bevlogen bouwers |
Hartelijk dank voor je positieve review. Fijn dat je onze dienstverlening ervaart als eenvoudig en persoonlijk, met korte lijnen. Dat je al jaren met vertrouwen van onze dienstverlening gebruikmaakt, waarderen wij zeer.
GOED
| Bedrijfsnaam | bouw en handelsbedrijf c.n.bouman andel b.v. |
Wat leuk om te lezen, dank voor deze review! Een 10 voor service, deskundigheid én prijs‑kwaliteit – daar worden we natuurlijk heel blij van. Blijf vooral delen hoe het gaat, wij staan uiteraard altijd open voor feedback.
| Bedrijfsnaam | Oude Wesselink Bronbemaling |
Wat leuk om te lezen, dank je wel voor deze hele mooie review en de aanbeveling. Dat waarderen we enorm. Heb je in de toekomst toch nog feedback of een verbeterpunt? Laat het vooral weten. We horen het graag en denken altijd met je mee!
| Bedrijfsnaam | Bunnik Bouw |
Dank je wel voor je review! Goed om te lezen dat je tevreden bent over Bouwend Nederland Telefonie. Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem dan gerust contact met ons op.
Weinig tot geen storingen en wijzigingen worden snel doorgepakt.
| Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf P. Broers B.V. |
Dank je wel voor het delen van deze positieve ervaring met Bouwend Nederland Telefonie. Fijn om te lezen dat alles prima in orde is en naar tevredenheid werkt.
Op 2e paasdag teruggebeld door een medewerker van STN aangaande problemen met mijn telefoon.
| Bedrijfsnaam | Bouwmensen ZHZ |
Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat je zelfs op 2e paasdag snel en goed bent geholpen. We staan ook de volgende keer weer graag voor je klaar.
Een prima bedrijf voor het uithanden nemen van de abonnementen en service van de telecommunicatie binnen een bedrijf.
| Bedrijfsnaam | Aannemingsbedrijf C. van Dodewaard B.V. |
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je onze service als functioneel en prettig ervaart. We helpen je ook in de toekomst graag verder met je telecomzaken.
Stabiele telefonie met goed service. Wij zijn tevreden!
| Bedrijfsnaam | KAMPERTBOUW bv |
Dank je wel voor je review! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Bouwend Nederland Telefonie en bijbehorende service. Daar doen we het voor.
zeer tevreden over de service en het netwerk
| Bedrijfsnaam | aannemersbedrijf de Boorder en Koreman |
Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Wat goed om te horen dat je Bouwend Nederland Telefonie zou aanbevelen. Een 9 voor klantvriendelijkheid en deskundigheid – daar worden we blij van.
staan je netjes en vriendelijk te woord en kijken mee naar de mogelijkheden
Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat je het contact met Bouwend Nederland Telefonie als netjes en vriendelijk hebt ervaren.
Een betrouwbare partner, altijd bereikbaar, snelle oplossingen, korte lijnen, prima service!
| Bedrijfsnaam | bouwbedrijf Kambier BV |
Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over Bouwend Nederland Telefonie.
| Bedrijfsnaam | Aannemers |
Bedankt voor je review!
De abonnementen van Odido zijn erg duur en staan niet in verhouding tot wat je ervoor krijgt. Bovendien zit je er 2 jaar aan vast. Als je dan een verlengingsaanbod krijgt, doen ze het voorkomen alsof je nieuwe abonnement goedkoper is, maar dat is niet zo.
Dank voor je feedback — we begrijpen je punt, zeker na ons telefoongesprek hierover. Als iets in een verlengingsmail voelt alsof het mooier wordt voorgesteld dan het is, dan is dat frustrerend en daar moeten we duidelijker in zijn. Wel is het goed om appels met appels te vergelijken: een zakelijk (premium) abonnement met zaken als service, zekerheid en continuïteit is niet 1-op-1 te vergelijken met een prijsvechter in het consumenten domein. Dat neemt niet weg dat we onze communicatie over prijs en korting transparanter moeten maken — en dat pakken we op. Team Bouwend Nederland Telefonie
wij zijn zeer tervreden! ervaren geen problemen en als er vragen zijn wordt je goed en snel geholpen. zeer tevreden
| Bedrijfsnaam | aannemersbedrijf de Boorder en Koreman |
Goede ervaringen met dit bedrijf. Bij problemen wordt er meestal wel meegedacht hoe we tot een oplossing kunnen komen. Tarieven zijn m.i. wel concurrerend.
| Bedrijfsnaam | Aannemingsbedrijf C. van Dodewaard B.V. |
plezierig contact gehad en een goede toelichting op gedaan voorstel. Nieuw voorstel ziet er goed uit.
| Bedrijfsnaam | aann.bedrijf P.A. Kemper b.v. |
Originele beoordeling
Ze doen voorstel waarbij ze aangeven dat we extra ledenkorting krijgen, echter rchtstreeks via odiddo is het veel goedkoper. ondanks herhadelijk bericht wordt ik niet terug gebeld.
| Bedrijfsnaam | aann.bedrijf P.A. Kemper b.v. |
Topservice. snel en vriendelijk contact. Als er iets niet goed werkt, of er vragen zijn zoeken ze het direct uit. En ook nog eens tegen een zeer goede prijs.
| Bedrijfsnaam | Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. |
Hoewel we niet vaak gebruik maken van jullie diensten, hebben we een positieve ervaring gehad met de communicatie bij het bestellen van een nieuwe telefoon of het wijzigen van een abonnement. Alles verliep soepel en duidelijk.
| Bedrijfsnaam | Opleidingsbedrijf Bouwmensen Deventer |
Wij worden ondersteund in onze uitvragen omtrent mobiele telefonie. Het totaalpakket wat aangeboden wordt door STN is aangepast aan onze wensen.
| Bedrijfsnaam | NTP |
| Bedrijfsnaam | NGA van Beek BOUW bv |
Super service
| Bedrijfsnaam | Painting Bouw BV |
als er wat is of we hebben een vraag, met 1 belletje of mailtje wordt je meteen heel erg goed en duidelijk geholpen. Dat is heel fijn om mee te werken!
| Bedrijfsnaam | Plat en Plat B.V. |
onze ervaring is goed.
| Bedrijfsnaam | Driemond Bouw Bv |
Goede ervaring mee, bij problemen met netwerk (KPN mobiel) werk er gezocht naar een alternatief (nu Odido)
| Bedrijfsnaam | Havenga Bouw vof |
Bouwhuis Zilverstraat 69
2718RP Zoetermeer
Met mobiele telefonie via Bouwend Nederland Telefonie bel je over de betrouwbare netwerken van KPN, T-Mobile of Vodafone.
Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Door gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. Het loont dus zeker de moeite je in onze ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!