Fijn
Zijn vriendelijk geduldig en zorgen goed voor je gebit
Altijd prettige behandeling. Fijne service, je word altijd snel geholpen.
werken netjes op tijd, vriendelijke mensen en werken rustig en accuraat
deskundig en prettig
redelijk
Prima tandarts, vriendelijke baliemedewerkers.
Vriendelijk ontvangen, goede behandeling en goede overleg gaande as behandelingen.
In het verleden ben ik in therapie geweest voor de tandartsenfobie. Als ik niet goed benaderd wordt , kan het zomaar weer terug komen.Ik wordt heel rustig en vriendelijk , met duidelijke uitleg geholpen.Ik kom daarom speciaal vanuit Malden.Destijds ben ik met Ruud Oostdam vanuit Nijmegen naar Zetten gekomen!
Prima behandeling, precies werk zonder verdoving vullen en ik voelde niets.
Ik ben recent overgestapt naar deze praktijk en heb aangegeven dat ik angstig ben voor behandelingen. Hier is veel begrip voor en er wordt samen gekeken wat de angst kan verminderen. Vriendelijk personeel, zowel de baliemedewerksters als de tandarts en assistente zelf.
Afspraak goed en snel gemaakt en mooi op de afgesproken tijd geholpen. Behandeling was ook prima met veel aandacht voor de behandelde.
Fijn contact en vakkundig werk. Deskundig advies en ontspannen sfeer!
Prima afspraken service; korte wachttijden; goede ervaringen met controles en behandelingen door de tandarts en paro-preventie assistente.
deskundig,vriendelijk, behulpzaam als dat nodig is.
Zeer deskundig en professioneel. Prettig in de omgang.
Vriendelijk, behukpzaam, geduldig.
Ben een paar jaar gelden hier gekomen met een slecht gebit en angst voor de tandarts. Nu denk na 5 jaar is de angst weg ben super geholpen door Timo. Nu is erg geen angst maar geen zin want de tandarts blijft gewoon niet leuk om heen te gaan😉
deskundige en vriendelijke behandeling
Ja ik hou van jullie dienst .maar vorige keer ik had niet goede ervaring .meestal jullie zijn vriendelijk en mij kinderen en ik zelf hou van tandart sam ahmed .hij is heel vriendelijk .en hij doet zijn best met patienten
Door de prima zorgservice van het hele team, vanaf de balie tot aan de tandartsstoel. Ze luisteren naar je, leggen alles uit en stellen je gerust.
Keurig geholpen en te woord gestaan door de medewerkers
Hoofdstraat 12
6671CB Zetten
Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.