laatste bezoek niet zo prettig. te weinig betrokken bij mijn ervaring.
Wij komen al ruim 32 jaar bij dit tandartsencentrum. Dat zegt wel wat :)
Ik ben altijd zeer tevreden, waarom dan niet een 10 zou je zeggen, maar er was niemand bij de receptie de laatste keer dat ik er was. Er stond al iemand te wachten en ik ben maar gegaan en heb geen nieuwe afspraak gemaakt
prima tandheelkundig centrum op alle fronten
Geen klachten. Wordt altijd netjes geholpen
Vriendelijk en deskundig
ontvangst aan de balie erg afwijzend. Geen verwijzing naar het digitaal inchecken. Balie medewerker die een privé praatje houdt met iemand terwijl zij een klant tel. in de wacht heeft gezet, zeker 5 minuten. mijzelf waarschijnlijk ook gebeurt toen ik een afspraak wilde maken ook erg lang in de wacht gehangen. werkt niet echt mee om positief te denken over de praktijk of om deze verder aan te bevelen. Dit is niet van toepassing op de uitstekende benadering en diagnose van de Tandarts die mij behandelde.
De preventie-assistente luisterde heel goed naar dat ik wat reactief en gevoelig ben ten aanzien van veel waterstraal in mijn mond. De tandarts nadien accepteerde, dat het vervangen van grijze vullingen vooralsnog naar achter wordt geschoven.
snel geholpen
Over het algemeen erg tevreden over de vriendelijke en persoonlijke benadering en de flexibiliteit bij het maken van afspraken en tevens over de netheid van de praktijk.
Goede verzorging. Nauwkeurig werk. Erg goed inspelen op behoeftes en grenzen van kinderen.
Prima tandarts, praat rustig en duidelijk. vertelt precies wat er aan de hand is en wat er mogelijk is
Zeer aangenaam geholpen! En altijd flexibel. Als ik weer eens voor mijn werk naar het buitenland moet, wordt er naar een oplossing gezocht.
Prima en zorgvuldig geholpen.
Je wordt altijd professioneel en vriendelijk behandeld
Je wordt vriendelijk en goed geholpen.
Hoofdstraat 12
6671CB Zetten
Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.