Fijne tandarts waar ik (graag) naar toe ga.
nvt
Was prima
Wel spannend om het juiste gedrag te vinden in deze tijd
Erg goed
Fijn team goed geholpen.
Persoonlijk wordt ik goed bejegend en gerust gesteld door tandarts Doppen.
Duidelijke regels ivm Corona. Goede behandeling.
Geweldig, hiermee bedoel ik, hoe ze omgaan met de regelgeving en de controles bij de cliënten wat betreft coronavirus Goed beschermd en duidelijk Zowel bij de assistent als de tandarts zelf TOP!!!
met de ontsmetting i.v.m. het corvid virus was alles prima geregeld. Behandeling voldeed ook aan de verwachtingen.
Netjes en keurig geholpen
Vriendelijk goed verzorgt alle tijd dat is heel belangrijk!!Kom al zolang jullie een praktijk hebben ga vooral zo door.
Prima geholpen. Ook met de Corona maatregelen.
Ook tijdens deze rare tijd voelde ik me prettig. De bejegening was persoonlijk. De behandeling was als vertrouwd.
Geen enkele klacht, ik ben een zeer tevreden patient. Zowel tandarts als overig personeel vriendelijk en professioneel.
Die is altijd goed
Vriendelijk personeel
bij binnenkomst werden heel uitgebreid en zorgvuldig de anti Corona maatregelen uitgevoerd. Behandeling van de tandarts dezelfde ervaring. Een prettige praktijk, aardige, respectvolle benadering.
Zeer professionele gebitsreiniging met duidelijke uitleg en instructies voor het poetsen thuis.
zie boven
3 jaar geleden is er aan de linkerkant een kies getrokken. Dit was echt niet fijn. De kies zat muurvast en ik heb veel na pijn gehad. Ook duurde het lang voordat de wond dicht was. De afgelopen 3 jaar wist ik ook dat dezelfde kies aan de rechterkant er ook ooit uit zou moeten. Ik zag er enorm tegenop. Vorige week was het zover. Na een tijd met kiespijn rondgelopen te hebben, toch een afspraak gemaakt. Met lood in mijn schoenen ging ik erheen. Inderdaad de kies moest eruit en zat weer muurvast. Maar wat is me dit meegevallen. Prima opgelost en weinig na pijn.
prettig
Afgelopen donderdag ben ik gezien door de tandarts. Ik gaf aan dat ik een gaatje had in een tand. Ik ervaarde dit met pijn. De tandarts deed er niets mee en heeft alleen maar gekeken en zei ook dat ik knarsetanden 's nachts. Wat al mijn eerdere tandartsen nog nooit hebben aangegeven. 4 dagen later loop ik nog steeds met pijn.
Nog geen 10 minuten in de stoel gezeten, en dan toch een kwartier rekenen á raison van dik 13 euro per 5 minuten!! Het is op deze manier gauw verdiend...... tandheelkundige behandeling verder oke
Hoofdstraat 12
6671CB Zetten
Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.