Ik ben altijd zeer tevreden van de behandeling en de vriendelijke hulp. Hartelijk bedankt!
Prima, snel en deskundig. Ook de omstandigheden vanwege corona kwam er professioneel over
Ik heb een goede ervaring gehad met de afspraak. Er werd goed gecontroleerd met een vragenlijst en thermometer.
Tandarts / assistenten waren vriendelijk, geduldig. Legde bepaalde dingen goed uit. Gaven tips.
Ga zo door mensen het was uitstekend ondanks de carona
Goede organisatie!
Was eerste keer bij Doppen in deze praktijk. Normaal id praktijk bij Doppen meer aandacht voor gebit. Nu was het een geheel andere behandeling. Snel snel wegwezen volgende. Erg ontevreden.
Ik ben op een vlotte en goede manier geholpen
X
Goed en vriendelijk
Ruud is een fijne vriendelijke tandarts top
Snel een afspraak kunnen maken. De tandarts heeft de kies goed gerepareerd. De mondhygiëniste heeft goed advies gegeven om de tanden beter te onderhouden.
Ik voelde me heel veilig. De behandeling was goed uitgevoerd
Prettig en snel
Door de uitleg ervaar ik de lange wortelkanaalbehandeling prettiger omdat het voorspelbaarder wordt, en zijn de stappen logisch te volgen. Dat geeft een goed gevoel, naast dat nu de kiespijn over is.
Ik vond het corona hygiene protocol zwaar overdreven. Teize vriendelijk gedwongen tot handelingen, waar ik niet achter sta. Echt heel naar. De behandeling door Jeroen Maassen was zeer prettig. En deskundig en goed
Prettige artsen praktijk, vriendelijke benadering, goede ervaringen. Nooit problemen gehad, na een behandeling.
Na een lange tijd bang geweest te zijn en schoorvoetend naar binnen te gaan. Gaat dit steeds beter na 7 jaar. Ik ben erg goed geholpen. Het enige wat ik vervelend vond was toch telkens wennen aan een nieuwe mondhygienste. Daar was wel.wat wisseling in. Maar als met al tevreden met de mondzorg die je krijgt.
Men is vriendelijk en behulpzaam en er wordt altijd naar een goede oplossing gezocht voor het probleem.
Op een prettige en deskundige wijze is het consult uitgevoerd. De behandeling werd grondig en nauwkeurig uitgevoerd.
De behandeling was goed. De corona voorzorgmaatregelen bij binnenkomst zijn natuurlijk uw keuze. Ik vond ze wel een beetje overdreven
Dr. Maassen heeft , als endodontoloog, mijn wortelkanaalbehandeling gedaan. Ik was naar hem verwezen door tandartsenpraktijk Heling.
Ik ben erg tevreden over de praktijk Ik werd goed en snel geholpen na mijn ingreep bij de kaakchirurg. Er werd goed geluisterd en mij gerustgesteld. Je bent geen nummer maar een patiënt met naam erg prettig!
Hoofdstraat 12
6671CB Zetten
Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.