Professionele, goede sfeer. Ook tijd voor een grapje / ontspanning
Duidelijke informatie tijdens behandeling.
Fijn dat ik direct terecht kon na een valpartij met schade aan een voortand. Wel werd aangedrongen op een röntgen foto van de lip zodat daar geen stukjes tand achter gebleven konden zijn, ook toen ik zij dat ik gruis van de tand in mijn mond had. Als er wel een stukje in zou zitten wat ik erg onwaarschijnlijk vond kan de tandarts hier niets aan doen, dus ik had liever afgewacht al is dat wel met de kennis dat er niets in zat
Mijn eerste kennismaking met Samenwerkende Tandartsen Zetten is zeer positief. Men komt zeer professioneel over en men neemt de tijd.
Er werd door de tandarts de tijd genomen om dingen uit te leggen en antwoord te geven op je vragen. De tandarts vraagt altijd hoe het met mij gaat, is belangstellend. De tandarts overlegt bij elke handeling of het verdoofd moet worden.
Prima!
Bij binnenkomst vond ik het een beetje "angstaanjagend" maar het hoort er bij in deze tijd neem ik aan. Het had een beetje vriendelijker kunnen zijn met uitleg waarom al deze handelingen allemaal nodig zijn. "Nu mag u lopen" bracht me in de war. Waarheen moet ik nu lopen? dacht ik! Oh, naar de prullenbak met mijn bekertje, bleek het!
Als hierboven samengevat.
wordt netjes ontvangen en sfeer is ontspannen
Goede samenwerking
Zoals altijd, Fantastische ervaring, en Fantastische Tandarts. Ze gaan ook heel goed om met deze corona crisis.
De vorige keer bij Ruud was het op een compleet drama uitgelopen met de kinderen. Hier hebben ze ook thuis echt last van gehad. Maar gelukkig pakte Sam het heel rustig aan en was er direct vertrouwen. Elin vond het nog wel een beetje spannend maar door zijn rustige aanpak ging het heel goed.
snel en duidelijke behandeling
Ik ben erg blij met de tandarts die ik heb, hij laat mij veilig voelen en zegt alles wat hij gaat doen. Hij onthoud mijn naam en vraagt of ik alles begrijp en of ik nog vragen heb. Hij is erg enthousiast in zijn werk.
Zeker in deze corona tijd wordt aan alles gedacht. Fijne uitleg van de nieuwe regels.
Goede ontvangst en goede behandeling.
Wordt altijd correct behandeld.
Ik ga mijn hele leven al naar tandarts Doppen. Nu een nieuwe locatie maar goed te vinden. Verder dezelfde goede service en behandeling als altijd! Ik krijg ook altijd goed advies en uitleg van dr. Doppen.
deskundige tandarts, goede praktijk Het enige minpunt ( maar dat is hen ook opgelegd) is dat spoelen met waterstofperoxide. Daar zullen meer mensen dan ik alleen kotsmisselijk van worden. Vooral mondademers hebben een probleem als ze dit 1 minuut in hun mond moeten houden. Dus hoe eerder dit eruit is, hoe beter....
Veilig en verzorgde afspraak.
Zie boven
Gewoon top! Ondanks de aparte ontvangst ivm Corona was daarna alles daarna weer als vanouds.
Prima behandeld.
Prettige sfeer. De mensen die er werken zijn deskundig en ze werken goed samen, bv. ze vragen elkaar bij moeilijkheden om deskundig inzicht. De praktijk is schoon en men werkt netjes en hygiënisch. Tijdens de behandeling wordt alles uitgelegd, dat geeft vertrouwen. De baliemedewerkers zijn vriendelijk en nemen de tijd om je te woord te staan.
Hoofdstraat 12
6671CB Zetten
Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.