In overleg oplossing gemaakt.
Een positieve ervaring. Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Er wordt gevraagd hoe het met je gaat etc. De behandeling wordt netjes uitgevoerd.
Wij waren al vele jaren patiënt van/bij Ton Doppen en zijn mee verhuisd. Wij willen erg graag door deze kundige en vriendelijke specialist geholpen worden. Vreemd genoeg staatTon Doppen niet vermeld in de laatste/onderste kolom.
Timo heeft alles goed uitgelegd jammer dat hij weg gaat. Alleen de balie medewerkster is niet vriendelijk heb het al een paar keer meegemaakt maar nu moest ik het toch even melden. Ik werd naar de balie gestuurd mevrouw helemaal over de zeik dat ze daar niks deed... nadat ze bij timo verhaal ging halen hielp ze me verder... erg vervelend zon medewerkster daarom denk ik er ook over om weg te gaan. Voor de tandarts hoef ik in ieder geval niet te blijven.
Waren super vriendelijk
Standaard protocol bij een bezoek aan de praktijk is dat ze je temperatuur opmeten. Prima tandartsen maar dat geeft ze geen recht om de wet te overtreden https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/nieuws/ap-temperatuur-meten-mag-niet-zomaar
Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor beoordeling van probleem. Heldere uitleg over de mogelijke behandelingen. Positief is ook dat de terugkoppeling niet alleen naar mijn tandarts maar op mijn verzoek ook naar mijzelf is gedaan.
Zie voornoemde opmerking
Prettige praktijk. Komt goed over en wordt uitstekend geluisterd. Niet pusherig maar wel duidelijk.
Deskunige behandeling, goede corona maatregelen, prettige sfeer
Ik had een afspraak bij de preventiemedewerkster en de tandarts voor de halfjaarlijkse controle. Met de preventiemedewerkster ging het prima. De tandarts liet haar weten dat hij geen tijd had om te kijken. Ik moest maar een andere afspraak maken. Dit accepteerde ik niet. Temeer dat de medewerkster twijfelde aan een fistel. Ik heb 1,5 jaar geleden ook al door een fout maanden met een ontsteking gelopen. Een andere tandarts heeft even naar de fistel gekeken. Volgens hem was het goed. Voor de verdere controle moet ik toch weer terugkomen. Ik vind dit niet correct.
Ik krijg wel steeds vaker het gevoel dat ik de 'slager ben die zijn eigen vlees keurt'.
zowel bij de tandarts S. Ahmed als bij de mondhygieniste was de behandeling goed.
Ben absoluut niet te spreken over het corona protocol. Al die maatregelen die helemaal niet zijn gebaseerd op wetenschap. Verder kom ik al decenia lang bij tandarts Doppen en vind ik een prima tandarts.
Netjes geholpen, vriendelijk, open en eerlijk
Prima tandarts. Ik wacht alleen nog op het voorstel voor de bleek behandeling.
Er wordt op een hoog tempo gewerkt waardoor je nooit te lang op de stoel hoeft te blijven. Tijdens de behandelingen ben ik iedere keer weer goed geholpen
De gang van zaken werd zeer duidelijk uitgelegd.
Goede ervaring met Samenwerkende Tandartsen Zetten na een succesvolle wortelkanaalbehandeling bij de endodontoloog.
stukje van tand af, gemaakt maar dezelfde dag was het er weer af, volgende dag terug en opnieuw gemaakt maar niet zoals het eerder was.
Ik hoorde dat Timo de praktijk verlaat, heel erg jammer , alweer een andere tandarts. Een zeer vakkundige tandarts gaat de praktijk verlaten. Jullie wisselen wel erg veel van personeel de laatste tijd.
N.v.t
De wachtkamer was onvoldoende geventileerd en te vol in deze corona-tijd. In de behandelkamer was wel voldoende ventilatie.
Hoofdstraat 12
6671CB Zetten
Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.