Deskundig en geduldig team.
Super aardig en sociaal Behandeling was goed en zorgvuldig uitgevoerd
Wat een vriendelijk tandarts en assistente. Ook bij binnenkomst vriendelijk geholpen.
prima en klantvriendelijk /kundig geholpen
Een duidelijk advies en prettige sfeer.
Antwoord op de laatste vraag welke arts ik ben ben geholpen hij staat er niet tussen dr Doppen
prima service bij vertrouwde tandarts, die overigens niet in het rijtje behandelaars staat in een van de laatste vragen (TON doppen )
Staan altijd klaar met advies
Prettige ervaring. Ze stonden open om mij te behandelen ondanks dat ik al lange tijd niet bij een tandarts was geweest.
Erg goed
1- zorgvuldige ontvangst 2- zeer kundige behandelaar 3- goede organisatie
Zeer prettig
Ondanks mijn kokhalzen toch weer goed geholpen met mijn afgebroken kies. Fijn tot hij je de tijd geeft om op adem te komen
De ontvangst is altijd correct en ton doppen is een erg aardig en bekwaam tandarts
De mondhygieniste was erg langzaam
Ik had tandarts Kolff, zij is waarnemend tandarts, ze mag mij blijven, goed bevallen. Prettige tandarts, vriendelijk en kundig.
Behandeling was goed, informatie ontbrak.
Altijd bang en vrees voor de tandarts . Nu stukken minder dankzij deze mensen. Weet niet wat ik anders zou kunnen zeggen. Gewoon top :3
Netjes geholpen h liefde niet lang te wachten.
Mijn ervaring is dat ze erg kundig zijn op het gebied van wortelkanaalbehandelingen.
een goede en snelle behandeling
Uitstekend als altijd. PS. Het keuzeveld met de (tand-)artsen is niet compleet
S'morgens gebeld en 3 uur later aan de beurt, dat is netjes en snel en vooral als je kiespijn hebt. En het is blijft een fijne en aardige tandarts die meneer Doppen gr. Hans
Ik heb goede ervaringen met de praktijk in Zetten. En heeft dus verder geen opmerkingen.
Heel erg fijn.
Hoofdstraat 12
6671CB Zetten
Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.