Zelfs een nieuwe tandarts voelde al snel vertrouwd.
ik vind het niet normaal dat je als bezoeker voor de tandarts ergens anders je auto moet parkeren omdat de parkeer plaats vol is met de auto`s van personeel.
Netjes, zorgzaam, duidelijk
Bij tandarts Kolff ben je in goede handen.
aardige behandeling en deskundig advies
Zelfde als hierboven
Goede klant gerichtheid!
Nieuwe tandarts dame was erg hardhandig en redelijk kortaf, waar de andere tandarts het schoonmaken alleen doet, deden zij dat met 4 vingers en een afzuigapparaat. Hele mond werd uiteen getrokken, mn tandvlees is er nog steeds (na 2dagen) stuk van, gewoon te hard. Ik kan me heel goed voorstellen dat mn kinderen en andere kindjes daar niet meer terug heen willen en er bang van worden.
Controle gedaan door nieuwe tandarts mevr Groen. Vriendelijk en (voor zover ik kan beoordelen) deskundig. Ik hoef geen vervolgbehandeling, dus kan er verder niet veel over zeggen.
Mijn ervaring is tot nog toe zeer positief. De tandarts waarvan ik mijn behandelingen krijg is professioneel, geeft goede adviezen en legt van te voren goed uit welke handelingen er verricht gaan worden. Verder houden ze bij de praktijk goed rekening met COVID.
Goede zorg. Duidelijke uitleg.
Mooi optijd Goed en vriendelijk geholpen
Sinds mijn 6e, toen ik met mijn ouders verhuisde van Valburg naar Zetten, is tandarts Doppen mijn vaste tandarts. Elk jaar weer krijg ik complimenten voor mijn nette en zeer consequente poetsbeurten, waardoor mijn controles leuk en gezellig ipv vervelend zijn. Op naar de volgende 40 jaar!
Perfecte, snelle en pijnloze behandeling door Sam!
netjes gewerkt
ik word altijd snel en netjes en vriendelijk geholpen. Zowel door de mensen van de administratie, de mondhygienist(e) en de tandarts.
Bij binnenkomst werd alles gedaan om de corona buiten de deur te houden. Wat ik wel vreemd vind is dat ik op internet een test moest doen en in de wachtkamer nogmaals: je kunt het ook overdrijven. De behandeling verloopt prettig. De gemaakte afspraak kwam ook op de mail.
Prima behandeling
De afspraak is meerdere malen verzet. Wij weten dat dit komt door een zieke tandarts en verwijten hem niets! Doch als grote organisatie zouden jullie het anders kunnen oplossen. Het is te veel als de afspraak 3 keer verzet of aangepast wordt. Daarbij is onze ervaring in de afgelopen jaren dat er door jullie veel geschoven wordt in de afspraken die je zeer ruim van te voren moet plannen omdat er weinig mogelijkheden zijn om een afspraak buiten schooltijden te maken.
staat hierboven al
Prima geholpen door Marieke. Wat een fijne tandarts. Vriendelijk, secuur, weet waar ze mee bezig is. Erg prettig!
Lang moeten wachten terwijl ik het al helemaal niet leuk vind
Ben enthousiast over deze tandarts. Vind het altijd lastig als er een andere tandarts is. Maar was erg gerustgesteld door haar. Voor de mij kan ik hier rustig bij zijn. Maar alleen nog maar een controle gehad. Dus nog even afwachten
Btje overdreven m.b.t. desinfectie
Hoofdstraat 12
6671CB Zetten
Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.