gewoon goed
de ervaring is nog te kort omm een echt oordeel te geven.
zeer tevreden met de tandarts en mondhygienist
Heel erg vriendelijk en behulpzaam praktijk. Het hele team van assistenten tot arts zelf proberen beste oplossing te vinden, of het om het maken van afspraak gaat of het een behandeling betreft. De arts (in ons geval A. Chenouda) luistert heel goed en neemt genoeg tijd voor de patiënt en bespreekt met geduld alle oplossingen met je. De resultaten van zijn behandelingen zijn altijd perfekt.
iets te weinig overleg
Deskundige tandarts en mondhygiëniste. Prettige sfeer.
vriendelijk
goed, snel
Het gaat zoals het zou moeten gaan. Geen poespas. Geen foffen. Gewoon professioneel met een glimlach.
Goede vakkennis.
Rustige vriendelijke tandarts, legt goed uit wat ie gaat doen.
heel goed. vooral ook het herinnering bericht. omtrent de afspraak , lekkere koele wachtruimte en duidelijke uitleg van de tandarts wat hij gaat doen.
Erg begripvol
Altijd vriendelijk
Netjes, schoon en vriendelijk personeel.
correcte behandelingen op de afgesproken tijd
Goede ontvangst, geen lange wachttijden. Vriendelijk personeel. Informatie over vergoedingen van verschillende verzekeraars. Tandarts met veel ervaring en die naar je luistert. Overleg bij nodige behandeling. Besef van zorgplicht. Snelle en goede behandelingen.
Vredensestraat 24 a-b
7101 MK Winterswijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.