Wij hadden doorgegeven dat we na de afspraak elders een afspraak hadden. We werden iets voor de tijd van onze afspraak gebeld om te laten weten dat we al terecht konden, echt heel attent. Ik vond het spoelen met waterstofperoxide heel onaangenaam en de volgorde van de rij om de coronamaatregelen af te handelen onhandig want dat zorgde er juist voor dat iedereen door elkaar heen moest lopen, omdat het spoelen tussen de entree, de wachtkamer en de balie was. Onze tandarts is altijd heel zorgvuldig, vriendelijk, en laat ons meebeslissen met wat wij noodzakelijk en gewenst achten. Ook zijn assistent draagt bij aan de gemakkelijke sfeer, heel prettig!
Mijn angst voor de tandarts was snel weg, dankzij de vriendelijke mensen, de geruststelling en de goede behandeling.
Heel deskundig en rustig
ook in de Corona tijd wordt goede mondzorg geleverd. uitstekende hygiene maatregelen.
Zie boven
gewone controle
zie bovenstaand
Ze hebben zich netjes aan de corona maatregelen gehouden en mijn tandarts is gewoon de beste ik ga altijd met een glimlach de deur uit dankje terwijl ik altijd bang was voor de tandarts
Goed geregeld
Gewoon goed
voor controle geweest met het hele gezin, tevreden
Fijne tandarts en mondhygiëniste om heen te gaan geen half werk en goede info.
Snelle uitstekende acute hulp . Vriendelijke professionele hulp met een buitengewoon prettige persoonlijk benadering. Daarnaast een heel veilig gevoel bij de manier waarop er wordt omgegaan met covid-19
Prima tandarts
prettige ontvangst. En correcte behandeling
mijn angst voor de tandarts is beduidend minder geworden, dit is zeker de verdienste van het hele team.
De tandarts is denk ik vakkundig. Ik begrijp enkele Corona preventie middelen maar het spoelen met waterstofperoxide (bij volwassenen; de kinderen niet) vind ik wat ver gaan. Je dood de gehele flora en fauna in de mond voor 1 bezoekje met mijn inziens een beperkte verhoging van de veiligheid voor de tandarts die toch al een mondkapjes opheeft. Daarnaast vind ik dat er wel erg veel en vaak foto’s gemaakt worden. Is dat echt nodig? Het lijkt wel of het een commercieel interessant product is geworden.
De tandarts was heel rustig en legde alles uit wat hij ging doen
Deskundigheid
Prettige ontvangst, juiste behandeling
Het was gelijk genieten zodra ik binnen kwam, een fijne sfeer en gelijk kon je je bek spoelen met waterstofperoxide. Een klein ding is dat ik maar 35 graden lichaamstemperatuur had wat een beetje laag is maar goed. Ook was het wachten in de wachtkamer leuk. Het idee dat je eerst aan de deur moet duwen en daarna zelf mag kiezen is een echt toppunt.
Ging tevreden naar huis
In deze Corona tijd moest je bij binnenkomst eerst je handen desinfecteren, daarna een vragenformulier invullen en je mond spoelen met Waterstofperoxide. Een heel vies goedje wat wel je bacteriën in je mond dood. De tandarts heeft daarna mijn tanden gecontroleerd, alles was goed. Er is een overzicht foto van mijn tanden gemaakt. Ook geen bijzonderheden geconstateerd. Nadat ik een nieuwe afspraak had gemaakt, kon ik naar huis. De regels die gehanteerd moesten worden i.v.m. Corona werden goed nageleefd.
Vredensestraat 24 a-b
7101 MK Winterswijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.