Gewoon prettig.
Ben bang voor tandartsen. Weten me gerust te stellen. soms een beetje te snelle uitleg en/ of beslissingen nemen.
Altijd prima behandeld en ontvangen
Ik werk met aandacht en correct behandeld
Wij hebben zeer prettige ervaringen met deze tandarts. De tandarts neemt de tijd en de kinderen willen allemaal graag in de stoel!
mooi op tijd en goed geholpen. de airco werkte niet dus te warm.
altijd prettig
Over het algemeen goed en zijn zeer vriendelijk. Echter wordt er vaak gestuurd naar mondhygiënist of preventie-assistent zonder dat je daar zelf om vraagt. Ik heb geen perfect gebit en redelijk wat vullingen vanwege in mijn vroegere jaren zwak gebit, maar dat wil niet zeggen dat nu ineens overal kronen gezet moeten worden. Toch wordt hier veelvuldig op gewezen.
Goede tandzorg en vriendelijk personeel
Professioneel en klantvriendelijk
Altijd alles op hoogste niveau maar zijn veranderingen.
Tevreden,
Heel erg goed
Deskundig en goede service
goede service, prettige mensen, kundige behandelingen
kort maar krachtig
Goede service en behandeling.
Prettige sfeer, snelle regelingen, gewoon al in al zeer tevreden. Alleen de wachtruimte boven is steeds nog een beetje krap als er meerdere personen zitten te wachten. En omdat de stoelen langs de muur in de looprichting staan voelt het niet prettig daar te zitten zelfs tocht het niet. Misschien iets van het plafond laten hangen om het zicht een beetje te breken?
Goed team, goed op elkaar afgestemd en er heerst een prettige sfeer.
Dr Paul Janssenweg 143
5026 RH Tilburg
Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.