Prettig meedenkend goed resultaat
goede service
Vriendelijk, netjes maar vooral ook rustig en duidelijk geholpen
Omdat er heel klantvriedelijk gewerkt wordt daardoor voel je rustig
Je wordt vriendelijk ontvangen door de receptioniste. En je wordt goed geholpen door de tandarts.
Aspraak keurig op tijd. Behandeling goed uitgelegd.
prettig en vakkundig geholpen
Geen lange wachttijden, snelle afhandeling vervolgafspraken, lastig dat voor mondhygiënist een aparte afspraak gemaakt moet worden. Was gewend dat dit meteen bij de halfjaarlijkse controle werd meegenomen. Gevulde kies was na 5 wkn alsnog verder afgebroken. Veel last gehad gedurende vakantie.
tijdens middagpauze was de receptie waar je je bij binnenkomst moet melden, onbezet. Verschillende. mensen waren op zoek naar receptioniste. Werd door iedereen als zeer storend ervaren.
Vriendelijke behandeling en waar nodig duidelijke uitleg .
Klantvriendelijk, denken mee, luisteren goed, tonen begrip, zijn professioneel.
Jeroen Vromans al ruim 40 jaar een prima tandarts
goed geholpen
Vriendelijk en geduldig met mijn angst voor de tandarts.
prettig contact
Over de kundigheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers heb ik geen enkele twijfel. Er zijn echter 2 dingen die wat mij betreft het algemene cijfer naar beneden halen: 1. Ik vind het onduidelijk wie er in de lead is, indien er meerdere specialisten betrokken zijn bij de behandeling. Daardoor is het niet altijd duidelijk bij wie je moet zijn voor een vraag of een afspraak 2. De specialist gaf een heel ander signaal af over een vervolgafspraak, dan dat volgens de balie mogelijk was. In mijn geval zijn de specialst over 4 weken een nieuwe afspraak in te plannen, terwijl ca. 10 weken later pas de eerste mogelijkheid was. Een combinatie van 1 en 2 heeft ervoor gezorgd, dat ik (te) lang met een niet prettige noodoplossing rondloop terwijl ik op een definitieve oplossing zit te wachten.
Zeer deskundig en vriendelijk
Dr Paul Janssenweg 143
5026 RH Tilburg
Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.