we hadden een andere tandarts dan die we meestal hebben. Deze had wat minder begrip voor dat de kinderen het nogal spannend vinden. De tandarts die we anders altijd hebben, gaat daar heel erg leuk mee om, die neemt echt de tijd voor de kinderen. De tandarts die we nu hadden had een beetje gebrek aan inlevingsvermogen. Verder was de behandeling prima
vriendelijk, rustig en duidelijke uitleg .betreffende controle en advies.
Vakbekwame behandeling door goed geschoolde en "klant" vriendelijk personeel. Er wordt voldoende tijd genomen om mogelijke behandelingen uit te leggen en uitleg te geven waarom die behandeling nodig is en ook of er alternatieven zijn.
Ik kom al zo'n 25 jaar bij deze tandartsengroep en heb dus genoeg ervaring met hen om te weten, dat het in feite niet uitmaakt welke tandarts je krijgt: Belgisch, Zweeds, Spaans, Nederlands, allemaal goed, ter zake kundig, vriendelijk en behulpzaam. Ook deze keer weer, alleen op bezoek voor controle en gebitsreiniging. Weer een andere tandarts en hygiënist, maar weer voldoen aan de bovengenoemde kwalificaties. Prima!
Ik, samen met m’n dochter. Goede uitleg gekregen, tips en adviezen. er straalde rust en “we hebben tijd voor jullie” uit.
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Korte wachttijden en uitstekende coronaregels,
Eigenlijk verrast dat tandarts van Loock met pensioen was. Ik ben behandeld door tandarts Thorsten Langenberg. Vriendelijk en geruststellend behandeld.
Hier het zelfde is goed zo
Ik ben prima ontvangen en professionele behandeld
Zeer prettig
Positief
Soms moet je even wachten voordat je behandeld wordt, maar voor de rest is het een prima tandartspraktijk.
NVT
De man die mij vandaag voor het eerst heeft geholpen, heb ik als zeer prettig gevonden. Hij gaf steeds aan wat hij ging doen. Hij kwam heel lief en aardig over. Luistert heel goed naar je. Geeft goeie adviezen. Hij kwam heel zelfverzekerd over. Ik wil al mijn afspraken bij hem. Rishaimeline Caloca-Winklaar
Ik ben tevreden met mijn behandeling en de zorgverleners zijn erg vriendelijk.
Werken zeer netjes, altijd vriendelijk
netjes behandeld
n.v.t
meer dan goed
Rustige geduldige tandarts en vriendelijke assistente
laatste keer zeer goed behandeld
Altijd goede service en prima behandeling. Goede informatie. Uitleg is duidelijk.
Ik ben erg tevreden over het bezoek. De tandarts neemt haar tijd en gaf goede uitleg en een goed advies. Zeer tevreden.
Alles is oke ,but ik heb geïnformeerd about the kosten en ben ik mee akkoord gegaan, toen ik de rekening krijg was 50€ duurder??? Omdat ik niet aanvullende verzekering heb.
Goede behandeling, super hygiënisch
Monteverdistraat 69
5049 EV Tilburg
Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent