Vind het jammer dat ik elke x moet vragen om ons gebit schoon te maken. Ik vind dat het standaard bij een controle moet gebeuren. Nu moet ik weer een nieuwe afspraak maken en er speciaal weer voor terug komen.
de tandarts kletst meer dan werken Mondhygiënist was goed
Prettig en aangenaam.
Kon snel geholpen worden. En werdt uitgelegd wat er zou gebeuren.
Goed behandeld
Vanaf de binnenkomst aan de balie tot dat de behandeling klaar is, is iedereen vriendelijk en attent. Afspraken worden nagekomen en de communicatie is prima.
Kom al jaren 2 keer per jaar voor tand en mondzorg. Er is geen band met de instelling, omdat je iedere keer andere mensen treft die de zorg verrichten.
Lieve kundige tandarts die alles goed uitlegt en grappig brengt.
Na
Geen commentaar
Ik vindt dat de tandarts heel hichienisch
Aardige mensen
Geen opmerkingen
Ik heb een angst voor de tandarts en dit heb ik aangegeven. Er wordt altijd de tijd genomen voor mij en dat vind ik prettig. Hierdoor kom ik beetje bij beetje van mijn angst af. Dank jullie wel!
Aardige tandartsen, ben wel altijd tevreden hier.
Goed en vriendelijk geholpen
Vriendelijke mensen en vooral geen overbodige handelingen. De tandarts legt uit wat hij doet.
Na vroeger minder fijne ervaringen te hebben bij andere tandartsen ben ik bij de tandarts K. Van Den Broek en haar assistente Rosangela heel warm ontvangen. Ik ben direct op mijn gemak gesteld. Zelfs nadat ik na de verdoving een beetje onwel werd bleven ze kalm en hebben ze mij erdoorheen geholpen. Een praktijk mag zich gelukkig wensen met werknemers zoals deze 2.
Een goed tandarts centrum. Ik ben jarenlang tevreden.
Ik kom net van de tandarts. Weer een heel goede ervaring zoals vaker in het verleden. Ik voel me altijd op mijn gemak bij jullie. De behandelingen waarbij ik kies voor zonder verdoving gaan heel goed. Ik voel helemaal geen pijn. Ook jullie manier van communiceren is geruststellend en professioneel. Ga zo voort.
De praktijk is goed bereikbaar. Nemen de telefoon snel op. Ze hebben voldoende parkeergelegenheid. Vriendelijke mensen en veel vakmanschap. Als je belt kun je vaak snel komen. Regelmatig hebben ze nog wel ergens een plekje vrij. Vooral Ingrid van de balie is heel professioneel en flexibel. Zij weet ook wie je bent. Voelt prettig.
Mensen die hun werken doen met liefde zijn altijd het beste .
Ik wordt er prima geholpen erg fijn, bedankt
alleen goed door de behandelende tandarts Infomedics is een GROTE minpunt
Monteverdistraat 69
5049 EV Tilburg
Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent