Vriendelijk, kundig en ruime openingstijden
Enorm slecht bereikbaar via de telefoon wacht tijden tot wel tien minuten
Prima, niks mis mee. Maar ik ben nog maar 2x geweest dus niet echt een goed oordeel hierover.
gewoon goed
Niet begripvol. Soms onbeleefd. En niet tienervriendelijk.
Baliemedewerkers zijn echt vriendelijk. Tandarts onduidelijk. Mondhygienist had snel snel wat gedaan bij beide afspraken( eerste afspraak was te kort, dan 2de ingepland.. snel snel gedaan ivm uitloop van afspraken) Weinig vertrouwen in!
Gewoon heel goed
Slecht.
Ik ben geen fan van de tandarts en was tot op heden niet heel tevreden. Maar de laatste keer ben ik heel vriendelijk en goed geholpen. Leuk personeel en met goede adviezen en vooral een frisse mond weer naar buiten gestapt.
ik wordt altijd goed geholpen ..en iedereen is super vriendelijk waardoor mijn angst voor de tandarts echt een stuk minder is
Altijd professioneel en snel geholpen. En als er iets is word het altijd snel opgelost.
Alle personeelsleden zijn vriendelijk. Ook behandelingen gaan meestal goed
Naast alles wat wel goed is natuurlijk heb ik een klein opmerking ! De mondverzorger maak ons bang en vraagt te vaak terug te komen en geeft beangstigen gevoel over je tanden terwijl de tandarts geen moeite doet om even goed in je mond te kijken !
Deze keer geen goed gevoel na de halfjaarlijkse controle en reinigen van de tanden overgehouden. 1) nieuwe medewerker die ineens van alles gaat roepen en niet in staat is uit te leggen waarom ik al jaren dezelfde behandelingen krijg (met altijd dezelfde medewerkers) en al jaren daardoor geen problemen meer heb, dan nu ineens volgens gaan roepen dat ik een bepaalde aandoening heb zoals jaren geleden. Als ik aangeef dat ik absoluut geen klachten heb dien ik een formulier te ondertekenen dat ik de dure behandeling niet opnieuw wil ondergaan. Daarna gaat het reinigen van mijn gebit naar mijn mening te snel, nog geen 10 minuten. Al met al geen goed gevoel en overweeg nu zelfs een andere praktijk te gaan zoeken.
Veel te lang wachttijd
Perfect zeer goede uitleg op mijn vragen.
Vriendelijk
Monteverdistraat 69
5049 EV Tilburg
Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent