Over het algemeen wordt er vriendelijk en goed meegedacht. Er wordt duidelijk verteld wat er gedaan wordt. De omgang met onze kinderen is ook erg prettig.
Prettig en goed geholpen...
Samenvattend: tevreden in de ruimste zin van het woord.
Zeer behulpzame receptie en goede adviezen en hulp van de tandartsen en assistenten.
Vriendelijke tandarts Wist niet van te voren dat de behandeling zolang zou duren.
Deskundige en vriendelijke mensen, ook dame aan de balie altijd zeer hartelijk.
Klantvriendelijke medewerkers bij de receptie. Tandarts kundig in advies (en eventuele behandeling.) Wachtruimte is prima.
Aardige en deskundige tandartsen en assistentes.. Ze geven ook goede informatie over gebitsverzorging. M.n. het gebruik van een spiegel om dit te laten zien is zeer verhelderend.
Correct, deskundig, klantvriendelijk
Heel gezellig team
Geweldige practijk ,super lief en wat ben ik vandaag super geholpen! En wat een behulpzame receponiste
Prima tot na toe! Proffesionele tandartsenpraktijk met vrindelijke balimedewerksters.
De behandelende tandarts de heer Arkestein is ivm zijn werktijden beperkt doordeweeks beschikbaar.
Goede praktijk en ervaren m.nsen,
Goede zorg. Vriendelijk personeel. Tandarts Arkensteijn kan goed met kinderen overweg. Zeer patiënt gericht en zorgt dat zelfs ik, als angsthaas relaxed in de stoel lig. Is eerlijk in zijn advies en zal geen onnodige behandelingen doen ook als je er zelf om vraagt. Wel ligt hij zijn argumenten dan ook goed toe. Je weet dus zeker dat je eerlijk en correct geholpen wordt zonder onnodige kosten berekend te krijgen. Hierdoor heb ik ook een grenzeloos vertrouwen in deze praktijk.
Geen klachten over de tandarts.
Goede behandeling en uitleg
Ik ga nog steeds niet graag naar de tandarts (trauma schooltandarts) maar door jullie benadering heb ik minder spanning tijdens de behandeling.
I have for the passed 4 years always was well received and advised and had always a very good results.
Het is gewoon goed, alleen jullie moeten voorkomen dat er te veel wisseling is van tandartsen zelf
Giekerkstraat 69
5043 MX Tilburg
Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden