Je kunt altijd snel terecht en wordt professioneel geholpen.
Vriendelijk, aardig, uitstekende verzorging en omgang!
Goed ontvangen en begeleid.
Ik was positief verrast door de zachte behandeling. Deze keer geen pijn en ben voor het eerst gekieteld ipv gepijnigd door het haakje.
Snel en goed geholpen
Vriendelijk personeel met geduld voor angstige patienten
Efficiente aanpak en goede, vriendelijke en deskundige behandeling.
Snel en goed geholpen
We waren erg vroeg maar werden eerder geholpen Nieuwe assistent voor ons en nieuwe tandarts beiden heel communicatief Er werd alle tijd genomen Geen enkel negatief punt
Ik vind het fijn dat ik elke keer dezelfde tandarts heb. Zij kent mijn gebit en mijn persoonlijkheid...ik ben geen fan van de tandarts en heb geen hoge pijngrens. Marjolein kent mij en ik weet dat ik bij haar niet onnodig pijn hoef te lijden. Door haar rust en expertise heb ik niet langer angst voor een tandartsbezoek, óók niet als er een echte behandeling volgt. Ik ben blij dat zij mijn tandarts is!
Snel Goed Menselijk
zonder moeite werd meegedacht zodat ik geholpen konworden en mijn echtgenote maar 1 keer op de stoel hhoefde plaats te nemen. echtgenote is rolstoelafhankelijk
Beter dan vorige jaar.
Lijkt dat het praktijk het te druk heeft. De assistente had de bruine aanslag niet helemaal kunnen verwijderen, ik moest zo snel mogelijk een afspraak maken met de mondhygienist. En dit is over 3 weken. Had een medicijn meegekregen om een tand verder zelf te behandelen. Op zich prima hoor. Ben goed geholpen.
Conform afspraak uitgevoerd. Deskundig met aandacht voor de patiënt. Denken mee over alternatieve oplossingen. Geven goede en duidelijke instructies.
Ik kwam voor een controle en daarbij werd door de assistente op een heel fijne manier tandsteen verwijderd. Het verdere contact met Marjolein en haar assistente is altijd heel klantvriendelijk
Een ander zeer vriendelijke tandarts voor een controlebeurt. Heb verder nog geen ervaring met deze tandarts
Tot een 2 jaar terug werd de tandsteen bij de controle verwijderd door de tandarts,nu is het een apart consult bij een mondhygiënist. Al die tijd was het blijkbaar niet goed genoeg meer en is het kostenverhogend geworden en een verdienmodel voor de vele aangestelde mondhygiënisten.
Tandarts nummer zeven gekregen, Elke keer een andere, die allerhande behandelingen voorschreef die naar mijn idee nergens op slaan. Ik ben geen pinautomaat. De assistente sloeg alles en zei meteen dat ik me maar moest uitschrijven als het me niet bevalt op een denigrerende manier. Daarna lachten ze me min of meer nog uit. Ik ben zeer onbeschoft behandeld. Onverstaanbaar!
U
Vriendelijk en kundig
Alle stappen worden uitgelegd en er is aandacht voor het hele gezin. Er wordt mee gedacht en goed behandeld
Tijdens mijn vakantie stukje vulling uit kies, ben meteen behandeld na de constatering, er was geen nieuwe afspraak nodig en dat is fijn.
Ondanks dat ik erg bang ben voor de tandarts ga ik er graag heen. De tandarts houd rekening met mijn angst en maakt een gezellig praatje met mij en mijn gezin. Echt heel erg fijn!
Giekerkstraat 69
5043 MX Tilburg
Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden