Te weinig persoonlijke benadering
We zijn netjes behandeld en veilig. Helaas kregen we geen briefje mee met onze vervolg afspraak. Deze zou per mail verzonden worden alleen normaal is dat pas en week voordat de afspraak staat misschien een tip om deze meteen te versturen en vervolgens nogmaals week van te voren.
Goed,rustig en met geduld
Tja, blijft de tandarts. Een positieve ervaring is daarom niet echt de juiste omschrijving. Maar ik heb de ervaring dat mijn gebit goed gecontroleerd wordt. Vriendelijk en kundig personeel.
Als goed voorbereid, loopt zeker geen bacteriën op.
Ontvangst heel vriendelijk. Rustige uitleg over coronaregels. Goede uitleg van tandarts.
Corona richtlijnen worden nageleefd. Tijdens behandeling oog voor welzijn van de patient.
Míjn ervaring met de tandarts was prima, alleen voor vervolg afspraak zou ik dezelfde dag nog gebeld worden ivm lunch tijd. Door afspraak medewerkster. Dit zou de tandarts doorgeven, helaas ben ik niet gebeld en heb zelf 1 dag later in de middag gebeld daar ik nog niks had gehoord, dit kan beter denk ik.
Klantvriendelijk, niet onprettig en heel veilig
Wat een graaiers. Hebben teveel naar de bankensector gekeken.
Vriendelijk, gemoedelijk en toch serieus genomen. De Coronamaatregelen duidelijk aangegeven.
Behandeling prima en deze tandarts legt duidelijk uit wat ze aan het doen is en hoe lang de behandeling nog duurt. Dit is prettig voor degene die in de stoel ligt. Het invullen van de formulieren in deze tijd snap ik, maar heb niet t idee dat dit echt goed gecheckt wordt voordat ik binnen mag. Een beknoptere relevante vragenlijst (misschien al voor de afspraak per mail toesturen!) maakt het voor patiënt en medewerker makkelijker.
Vond dat het wel goed was gegaan . Blijft toch wennen.
Positief, altijd een luisterend oor.
Met pijnklachten langsgeweest. Uitstekend geholpen en kies netjes gevuld.dezelfde dag bij de mondhygiënist geweest en deze week nogmaals.
Goede ervaring? Kundig en vriendelijk.
Bij binnenkomst heeft meneer zich niet voorgesteld. Hij was onduidelijk en toen ik in de stoel ging liggen, was een van zijn eerste opmerkingen: 'leg maar papier neer, we moeten tandsteen verwijderen' (ik had deze man nog nooit gezien). Hierop heb ik meteen verbaasd geantwoord, aangezien hij ten eerste niet eens in mijn mond had gekeken en ten tweede omdat ik helemaal geen last heb van tandsteen. Toen hij even in mijn mond had gekeken, kreeg ik de reactie 'ohja, je heb gelijk'. Tijdens zijn onderzoek heeft hij mij redelijk pijn gedaan door behoorlijk aan mijn wang te trekken. Ik lag met een bonkend hart in de stoel uit angst voor hem. Hij was tot op dit moment nog steeds een onprettige vreemde, die ik niet goed kon verstaan door het gebrekkig Nederlands. Dit heb ik meteen tegen mijn ouders gezegd. Toen mijn ouders hem vertelden dat hij onprettig handelen heeft hij zelfs het blad waar alle onderzoeksspullen op liggen, in mijn vaders buik geduwd, heel onbeschoft. Zijn reactie hierop was erg onbeleefd en hij vond zichzelf vooral heel belangrijk. Hierop zijn wij onmiddellijk vertrokken. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik slecht ben behandeld en deze tandarts ongeschikt vind en dat hij mij nooit meer mag behandelen. Ik was naderhand erg geschrokken en heb lang na het bezoek hier last van gehad.
Dit was voor mij de eerste keer bij deze tandarts in de Reeshof. Ik ben netjes en op tijd geholpen door mijn mondhygieniste. Ze vertelde precies wat ze ging doen en wat mijn klachten waren en wat ik er aan kon doen. We hebben gelijk een vervolgafspraak gemaakt voor over 3 maanden. De collega die aan de receptie zat nam ruimschoots de tijd om een nieuwe datum te zoeken, i.v.m. dat ik in ploegen werk. Al bij al is mijn eerste bezoek positief bevallen.
Prima uitleg en deskundigheid!
Netjes op tijd opgeroepen voor halfjaarlijkse controle beurt. Controle uitgevoerd zoals gebruikelijk: controleren van gebit en tandvlees en wat tandsteen weghalen.
erg goed! erg plezierig, gezellige tandarts/personeel
Vriendelijke service, gemakkelijke toegangsdata
Giekerkstraat 69
5043 MX Tilburg
Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden