Zorgvuldig, betrokken en vakkundig.
Binnen 2 dagen bij mond hygiëniste en tandarts geweest, maar 2 keer hetzelfde formulier invullen.
Behandeling zoals besproken, verwacht. Ik heb wel.een opmerking over het toegangsbeleid, ik ben enigzins visueel beperkt, het formulier dat moet worden ingevuld is niet erg duidelijk leesbaar, tafeltje is erg laag, een hogere lessenaar zou mij in ieder geval prettiger overkomen.
ik ben altijd tevreden hoe de Tandarts met mij of Mijn kinderen spreekt of behandelt.
Je wordt hier altijd netjes en professioneel geholpen. Krijg altijd goed advies over de mondhygiëne
Assistente Astrid was niet echt medelevend en zei dat ik de volgende dag terug gebeld zou worden, toen ik zelf tegen 12:00 belde wist niemand van niks!!! (Toen een aardige jonge man gehad!) Ik bel niet vaak, maar als Ik bel is het (bijna) altijd serieus Zo ook nu blijkt wel een Apexresectie ! Twee dagen later had ik haar weer aan de lijn en weer zo nors (gelukkig was de nieuwe assistente heel aardig en ook de tandarts, dus goed einde behalve de uitslag☺️)
Heel fijn dat er rekening wordt gehouden met angsten en oude tandarts "trauma's"
Bij aankomst 10 minuten staan wachten omdat ze nog pauze hadden. Overdreven regels dat je je telefoon niet mag gebruiken. En de controle zelf vond ik matig. Alleen met wat lucht gekeken. Niet zoals gebruikelijk met een haakje. Binnen 5 minuten klaar.
Vriendelijke mensen. Leggen alles goed uit. Doen hun best om alles goed te laten verlopen.
Prettig eerste contact met de mondhygiëniste.
Prima ontvangst en plezierige behandeling, met volledig uitleg van zaken
Altijd vriendelijk en kundig.
Kom al jaren bij jullie maar sinds 1.5 jaar is arkensteijn vertrokken zonder mailing. Nu kwamen we vorige week weer en ineens was de mondhygiënist vertrokken zonder mailing.geloof dat er nog 2 Nederlanders zitten de assistentes dat is opzich geen probleem maar de tandarts is gewoon een vervelend persoon met der uitspraken.Mijn dochter had een gat ze hoopte dat ze er last van had ging ze misschien beter poetsen...... Er is in 1.5 jaar heel veel veranderd bij jullie en het is er een stuk slechter op geworden.Vandaar dat ook alle goede mensen vertrokken zijn is niet voor niets.
Ongeveer 20 jaar kom ik al op deze praktijk en er is niets aan te merken op de werkwijze hiervan. Geweldig aardige en kennisdragende mensen die weten waar ze mee bezig zijn.
Prima geholpen met aanmeten prothese en doorverwijzing naar kaakchirurg
Ik heb nog nooit zo'n snelle controle gehad. De tandarts keek in mijn mond, liet me 2x kiezen op elkaar zetten, prikte een paar keer in mijn tandvlees en klaar was de controle. Foto's waren vorig jaar nog gemaakt, dus tot de volgende keer. Zéér ontevreden! Daarna is nog wel mijn tandsteen verwijderd door, ik denk een mondhygiënist, met zout. Dat vond ik wel heel goed. Nog nooit eerder gehad. Ik hoop volgende keer een betere controle te krijgen, anders zoek ik een andere tandarts
Ondanks problemen door Covid 19 zijn er goede maatregelen genomen en worden die correct gevoerd. Personeel is behulpzaam en gemotiveerd.
Rekening houdend met mijn angst voor de tandarts. Ontzettend geduldig. Petje af
In een paar woorden: vriendelijk, beleefd, netjes, kundig. Toch een dingetje: de (uitgebreide) röntgenscan was mislukt en even kwijt, omdat deze in het verkeerde dossier stond. In de wachttijd werd een 'gewone' röntgenfoto gemaakt. Vervolgens opnieuw een uitgebreide röntgenscan. Mijn beleving: beetje veel van het goede.
Ik heb geen klachten...
Nette ontvangst. Duidelijke uitleg gekregen. Niet lang hoeven wachten. Tandarts was vriendelijk en duidelijk in zijn handelen. Afspraak voor volgende keer ook weer snel gemaakt door aardige medewerkers achter de balie.
Door de corona maatregelen was het een vreemde situatie in de praktijk. Maar het was goed dat er zoveel aandacht aan geschonken werd. Alleen bij het verlaten van de praktijk had ik het fijn gevonden als ik mijn handen weer kon ontsmetten.
ik vond de maatregelen mbt covid wat overdreven.met name toen ik mijn telefoon vast had in de wachtkamer daar meteen op aangesproken werd dat dit niet mochtik moest opnieuw mijn handen desinfecteren.ik snap het wel hoor, maar vervolgens pakte ik wel mijn handtas en jas vast en daar werd niks over gezegd
Ik ben in deze onzekere corona tijd goed en vakkundig geholpen. Kreeg bruikbare adviezen mee.
Giekerkstraat 69
5043 MX Tilburg
Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden