Netjes ontvangen en goed rekening gehouden met mijn vele zenuwen onder mijn tanden toppie.
Tot volle tevredenheid geholpen. Vriendelijke medewerkers.
Wortelkanaal behandeling gehad en nergens last van gehad. Niet tijdens de behandeling maar ook daarna niet
Hebben deze week bij mij een kies getrokken en hebben netjes gedaan en ze hebben gerust gesteld dat met geen zorgen hoeft te maken dat het geen pijn doet.
N.v.t
Goed ervaren Receptioniste vriendelijk 1 min punt Ik zag vele van personeel die na huis gaan en dan voor eruit gaan zonder mondkapje terwijl de klanten mondkapje op moeten. Verder was de tandarts ook vriendelijk en goed geholpen
Super mondhygienist is sevda!! Neemt echt de tyd voor je en een hele aardige vrouw. Alles verloopt altyd perfect. Behandeling uitleg etc..
positief
Zeer klantvriendelijk en snelle reparaties van uitgevallen vulling
Had geen geplande afspraak maar werd toch snel geholpen
Nvt
Ik heb niets anders ervaren dan anders
Zowel de tandarts als de mondhygiënist zijn erg beleefd en professioneel. Baliemedewerker zijn vriendelijk en altijd behulpzaam bij het aanpassen van de datum van de afspraak.
Goede service -hoewel deze keer voorgaande afspraak uitliep, maar dat kan gebeuren- duidelijke uitleg + antwoorden.
Heb dit bij mijn vorige tandarts (die helaas met pensioen is) nooit meegemaakt . Waarnaar het fout? Slechte planning? Teveel patiënten aangenomen?
Veel wisselingen in contactpersonen. Onduidelijke communicatie over het tijdstip van de afspraak.
Hallo Ben al jaren klant bij deze praktijk, dus moet ik kijken hoe de nieuwe tandartsen zijn. Heb helaas geen tandarts gezien afgelopen 1,5 jaar de controle werd door de mondhygiëniste gedaan. Dit ook omdat ik geen klachten had. Wat ik fijn vind dat de mondhygiëniste het tarief rekenend dat ik binnen ben. Dat is een kwartier. Heeft het CZ aangegeven, om de tijd bij te houden. Ben goed geholpen deze week. Bedankt.
Kom zo precies mogelijk op tijd werd in de mail gevraagd. Dus stapte ik voor mijn afspraak om 2 minuten voor 8 binnen. Boven werd tot 5 over 8 gezellig gekletst voor er iemand naar beneden kwam. Om 8.10 kwam de tandarts binnen. Die ging eerst naar boven voor haar jas en een gezellig praatje. Ondertussen was ik door een assistente binnengeroepen, en lag ik in de stoel te wachten. Het was 8.20 uur voor de tandarts bij mij was. Dat vind ik niet zoals het hoort.
hele prettige ervaring .de volgende als voorkeur dan ook weer de nieuwe tandarts die mij heeft geholpen
Dat ik er voor kies ,om terug te komen al woon ik in Dongen
Allemaal vriendelijke dames.
Tevreden wel jammer dat mijn tandarts een andere baan heeft gevonden
Ik had een stukje kies afgebroken en kon snel komen ,volgend jaar vervolg afspraak . Zou terug moeten komen voor controle deze heeft zij toen ik het vroeg ook gedaan . Helaas vond ik die niet zo secuur ! Mevrouw was zo klaar even kjken en klaar, Dit is niet wat ik normaal ken van controle, Endaar moet je dan voor betalen ! Jammer ik ben anders erg tevreden maar sinds er andere tandartsen werken een beetje minder, lijkt alleen om geld verdienen te gaan .
Giekerkstraat 69
5043 MX Tilburg
Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden