Reuze verschil met de vorige tandarts
Deze keer weer een andere tandarts dus ik was eigenlijk niet blij. Was een aardige en rustige man die goed luisterde en meedacht. Ik heb daarom direct aangegeven dat ik in het vervolg graag door hem geholpen wil worden.
Het was erg onrustig in de behandelkamer. Tijdens de werkzaamheden van de behandelaar (V) (tandarts?) in- en uitloop van collega's met vragen naar materialen en medewerkers. Bovendien in andere behandelkamers installatiewerkzaamheden. Geen rustgevende omgeving voor patiënten en de behandelaar, lijkt mij!!
Ik moest 2 verstandkiezen laten trekken en ik ben genetisch gezien niet gezegend met mijn gebit, dus ze kwamen er allebei erg lastig uit, en de behandeling duurde langer dan gemiddeld. Maar ondanks alle dingen die erbij kwamen kijken voelde ik me kalm en op mijn gemak omdat alles duidelijk met mij besproken werd en ik een duidelijk idee had van wat er gebeurde/ging gebeuren, waarvoor dank!
Eerst bezoek aan de nieuwe praktijk over het algemeen positief. Alleen mis ik de rust van de Hoflaan. 4 receptionistes die in een veel te kleine ruimte met allerlei mensen (telefonisch)zitten te praten komt heel hectisch over. Verder prima geholpen.
Tandprobleem in een keer verholpen
Afspraak 15:30 uur, 15:45 waren we aande beurt. Vriendelijke tandarts, goede uitleg waarom vervolgafspraak gemaakt moest worden.
goede ontvangst,werd goed geholpen door mijn eigen tandarts. enig minpuntje,ik miste de muziek maar hier werd aan gewerkt zeiden ze!!
Heb al jaren dezelfde tandarts bij de hoflaan. Heel tevreden over de tandarts. Zijn nu samen gegaan tot één praktijk met de bestaande in de Giekerkstraat. Eerste indruk van de praktijkruimte was goed. Onlangs opgeknapt. Netjes en ruime wachtruimte. Alles oogt clean en fris. Ook de dames aan de balie waren vriendelijk. Maar belangrijkste voor mij: mijn "eigen" tandarts, alleen op een nieuwe (voor mij dichterbij) locatie!
Zeer tevreden over de bejegening van het team, prima sfeer. Vriendelijke medewerkers die de tijd voor je nemen en alles goed uitleggen, behandelingen vinden in goed overleg plaats.
Mondhygiensit ( Anouk van Wensen ) geeft aandacht aan mijn wensen behandeling is vakkundig en bijna pijnloos. Tandarts ( K. Jedrzejowska )is heel beheerst en vertel tijdens de behandeling wat ze gaat doen. en dat geeft rust en vertrouwen.
Vriendelijke ontvangst, wel even wennen aan alle nieuwe gezichten en de nieuwe omgeving na ruim 35 jaar bij de praktijk in de Hoflaan ‘patiënt’ te zijn geweest. Maar Marleen en haar assistentes zijn top!
De medewerkers zijn allemaal vriendelijk, de afspraken zijn mooi op tijd. De praktijk ziet er ook weer mooi uit.
Onderzoek en behandeling ok zoals gewend. Alleen zeer onvriendelijke baliemedewerkster. Leek alsof ze er geen zin in had…..erg onprettig
Marleen Tromp beste en gezelligste tandarts ever. Goed met kinderen ook.
Ik ben goed geholpen. Veel nieuwe gezichten maar toch voelde ik me snel thuis. Ik heb me netjes aangemeld bij de balie en werd ik gelijk geholpen. Daarna snel opgehaald door de tandarts(assistent).
goed, en vriendelijk
Je wordt vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers zijn kundig.
Persoonlijke interesse! Receptioniste was niet aandachtig! Liet mij lang wachten. Was lang aan de telefoon!
Vriendelijke ontvangst aan de balie en door tandartsassistente en tandarts Netjes geholpen en op mn gemak gesteld
Niet overtuigend
Voldoet aan de verwachtigen. Prima. Wel ver weg(voor ons)
Was zelf wat onrustig maar nieuwe tandarts heeft door uitleg over wat er ging gebeuren me rustiger gekregen
Goed geholpen op alle vlakken
Voor het eerst in deze praktijk geweest. Ruime wachtkamer en ziet er mooi uit. Vriendelijke receptionistes
Giekerkstraat 69
5043 MX Tilburg
Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden